zvezde kažu

Nedeljni horoskop: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 2. do 8. septembra)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, od 2. do 8. septembra.

Šta am donosi nedeljni horoskop od 2. do 8. septembra?
Šta am donosi nedeljni horoskop od 2. do 8. septembra?foto: Shutterstock / Mariia Korneeva

LAV

Hrana

Mlad Mesec u znaku Device otvorio je za vas period u kojem biste trebali da se posvetite načinu na koji se hranite. Što prirodnije, jednostavnije I laganije - to bolje.

Ljubav

Sve ono što ste želeli da kažete voljenoj osobi, svaka tema ili pitanje koje ste hteli da pokrenete – prilično je dobar trenutak da pronađete prave reči, da kažete na pravi način, da možda rešite neke opterećujuće situacije – i nastavite dalje. Iako vam tokom ove sedmice poslovno finansijski segment krade jednu lepu količinu vremena i energije – ipak uspevate da provedete dovoljno kvalitetnog i opuštenog vremena sa partnerom. Slobodni Lavovi – neki od vas mogu imati kratkotrajan, ali dosta lep kontakt ili čak susret sa bivšim partnerom ili simpatijom. Takođe – uživajte u novim poznanstvima.

Posao

Koliko god da ćete vi biti posvećeni poslu, rešeni da sve obavite do u najsitniji detalj tačno i na vreme – ipak će vam se često tokom ove sedmice preprečiti okolnosti koje vas usporavaju ili će se pak mešati faktori na koje niste računali. Ukoliko nešto ne uspete da završite ili dogovorite ove sedmice – to će se svakako dogoditi u sledećoj. Komunikacija i kontakt sa saradnicima sada su kvalitetni, najpre iz razloga što vi umete lepo da odmerite sve ono što kažete, ali i da date sagovorniku tačno ono što želi da čuje.

Zdravlje

Više obratite pažnju na ishranu. Mogući su čak i stomačni virusi.

 

DEVICA

Hrana

Mogli biste da pažnju obratite na unos vitamina i minerala. Potrebno vam je više gvožđa u ishrani, pa konzumirajte zeleno povrće, naročito spanać. Meso da, ali izbegavajte industrijske mesne proizvode.

Ljubav

Razum govori jedno, srce govori drugo. Treba znati pronaći balans, pomiriti ta dva. Ukoliko želite ne samo da sačuvate već i da unapredite odnos u kojem ste – potrebno je sa obe strane uložiti dosta razumevanja, tolerancije i truda. Od 04-og septembra Mars iz vašeg polja prijatelja je u dobrom odnosu prema vašem znaku – ako ste u nekim ljubavnim nedoumicama, bilo bi dobro saslušati šta oni koji vas najbolje znaju imaju da kažu. Slobodne Device – taj isti Mars ukazuje na pokretanje vašeg društvenog života, ali i na interesantnte osobe koje bi mogle da „dođu“ preko vašeg društvenog kruga.

Posao

Trenutno je prisutan raskorak između želja i mogućnosti. Nisu vaše želje i ciljevi nerealni, naprotiv – sve ste vi dobro odmerili, izračunali i isplanirali. Problem je što ili okolnosti nisu trenutno na vašoj strani, ili je potrebno da prevaziđete neke prepreke koje još uvek postoje. Takođe, moguće je da se i vi negde dvoumite da li da napravite iskorak iz dosadašnjeg poslovnog funkcionisanja, kalkulišete da li je pravi trenutak ili ne. Želja da nešto promenite evidentno postoji, pustite da se sve kockice sklope.

Zdravlje

Oni sa hroničnim tegobama bi mogli biti „u minusu“ tokom ove sedmice.

 

 

VAGA

Hrana

Potrebna vam je lakša hrana, a to će biti teško praktikovati tokom ovog perioda, jer su vam prilično često “oči gladne”. Naročito su slatkiši nešto čemu ne možete i ne uspevate da odolite.

Ljubav

Neće sa voljenom osobom biti nekih iole većih problema ili nesuglasica tokom ove sedmice. Moguće su kratkotrajne čarke koje u prvom trenutku čak mogu delovati dosta intenzivno, da bi se vrlo brzo shvatilo da je sve to bilo „bura u čaši vode“. Te gorepomenute čarke su moguće zbog partnerove pojačane nervoze,ali i zbog toga što dragom vam biću može zasmetati vaša lepršavost i opuštenost u ophođenju sa drugima. Slobodne Vage – Venera u vašem znaku tokom ove sedmice ide u spoj sa Južnim Mesečevim čvorom (ono što je bilo), pa je moguće da vam „nikne“ eks partner ili simpatija ili da se eventualno pojavi tip osobe koja po nekim karakteristikama liči na ono što je bilo i prošlo.

Posao

Nećete pokazivati koliko vas neke poslovne situacije opterećuju ili koliko vas mentalno i fizički troše. Blaga nervoza će biti prisutna tokom celog ovog perioda – neke obaveze se odmotavaju previše sporo, sa nekim kolegama nemate baš kvalitetan odnos, a moguće je da ćete u nekim momentima osećati da vam neko priča ili radi iza leđa. No, ništa od ovoga neće uticati na kvalitet onoga što radite, jer ćete u svakom trenutku gledati da budete na visini zadatka. Očekivani finansijski priliv će verovatno kasniti.

Zdravlje

Sem mentalnog opterećenja i povremenog jačeg umora – uglavnom ste dobro.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Znate vi da bi bilo fino da više vodite računa o ishrani, ali non stop vas nešto mami – malo slano, više slatko. Malo vam je lepo pa klopate, malo se nervirate pa klopate. Suština je – blago preterujete.

Ljubav

Mars, planeta koja vlada vašim znakom od sredine nedelje ulazi u vama srodan, vodeni znak Raka kojim upravljaju emocije. U pozitivnom smislu, ovo će ukazati na pojačanje intenziteta emocija, doneće strasti i više inicijative prema voljenoj osobi. U negativnom smislu – može vas činiti preosetljivim, lako povredljivim i sklonim da odreagujete na svaku sitnicu od strane partnera time što ćete se povući i ućutati. Škorpije generalno, bilo da su slobodne ili zauzete tokom ove nedelje mogu mislima često biti okrenute ka prošlosti. Razmišljanje i maštu će sada biti prilično teško zaustaviti.

Posao

U periodu ste kada se više možete aktivirati oko svega onog što se vezuje za inostranstvo, državne i javne institucije, ali i obrazovanje, kurseve, seminare. Takođe, vaši planovi pogotovo oni koji su dugo na čekanju ili koje dugo priželjkujete – jesu u periodu da možete zaista da ih aktivirate i pokrenete. Mlad Mesec u znaku Device otvara pred vama period u kojem će se pred vama otvoriti ponude i predlozi za saradnju. Na to ne računajte u ovoj nedelji, ali u drugoj polovini septembra – da.

Zdravlje

Uglavnom sitnije zdravstvene tegobe.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker