SPREMITE SE

Šta nam Pavel Globa predviđa u narednih 7 dana? Detaljni NEDELJNI HOROSKOP ruskog astrologa od 2. do 8. septembra

0

Ova nedelja preti da bude teška i nepredvidiva, ali svako može da se nosi sa problemima prateći uputstva jednog od najboljih stručnjaka u ovoj oblasti.

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBEfoto: Shutterstock / STEKLO

Strelac


Unutar sopstvenih zidova pozitivni tokovi energije za Strelca će biti najjači. Da bi bili još moćniji, možete čistiti prvih dana u nedelji, baciti stare nepotrebne stvari i đubre. Povećaće se i radoznalost predstavnika ovog znaka, pa će biti korisno učiti, sticati znanje i razvijati veštine. Potreba za komunikacijom će se povećati, pa će sklapanje poznanstava biti lakše.

 

Jarac

 

Zvezde i planete će izoštriti pažnju Jarčeva i pomoći im da izbegnu probleme. Energiju treba usmeriti na traženje nečeg novog u poslu, u poslu, u hobijima, u ljubavi. Harizma i šarm Jarčeva će se povećati, pa će im biti lakše da ostave dobar prvi utisak na bilo koga. Empatija će im pomoći da dobiju dodatne „bonuse“. Predstavnici ovog znaka lakše će razumeti emocije drugih ljudi.

Vodolija


Vodolije će imati najviše sreće početkom nedelje. Na polju novca i posla sreća će se osmehnuti svima koji se bave nekretninama, umetnošću i kreativnim aktivnostima. Vikendom je bolje da se uronite u kućne poslove, a da vas ništa ne ometa. U ljubavnoj sferi događaji će se razvijati izuzetno brzo i brzo. Zajedničke aktivnosti, izleti, promena pejzaža i opuštanje biće korisni.

 

Riba


Ribe definitivno ne moraju da se sećaju prošlih grešaka i nesporazuma. U takvim periodima bolje je gledati samo napred i biti što aktivniji. Komunikacija će biti izvor pozitive i sreće. Vredi održavati dobre odnose sa svojim partnerom, sa prijateljima i rođacima. Možete bezbedno ići na zajednička putovanja i raditi neke stvari zajedno. Podrška i prisustvo dobrih ljudi u blizini povećaće samopouzdanje Riba.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Astrolog otkrio tajni put sreće 

 

makonda-tracker