nije lako

Od 3. do 11. septembra desiće se pravi rolerkoster: Uticaj mladog Meseca na svih 12 znakova Zodijaka + afirmacije

0

Vodolije treba da čitaju između redova, Ribama timski rad neće ići od ruke

MLAD MESEC U SEPTEMBRU DONOSI ROLERKOSTER
MLAD MESEC U SEPTEMBRU DONOSI ROLERKOSTERfoto: Shutterstock / IgorZh

Dok sunčeva svetlost počinje da bledi, a oštar vazduh jeseni nežno uvodi sezonu žetve, sezona Device nas zasniva svojim pronicljivim okom za detalje i željom za poboljšanjem.

 

Ovo je vreme kada se plodovi vašeg rada iznose u prvi plan, pozivajući vas da procenite šta je cvetalo u vašem životu, a šta bi možda trebalo precizirati. Sezona Device vas podstiče da prođete kroz svoj lični rast, čuvajući ono što hrani vašu dušu i otpuštajući ono što više ne služi vašem najvišem dobru.

 

To je period promišljene procene, gde se fokus pomera na praktična prilagođavanja koja će vas podržati u hladnijim, introspektivnijim mesecima koji su pred vama.


Faza mladog meseca nam nudi priliku da se resetujemo i osvežimo dok se fokusiramo na suptilna, ali značajna poboljšanja. To je prilika da razmotrite manje promene koje bi mogle napraviti veliku i značajnu razliku.

 

Ovan


Prizemlji se, Ovne. Mladi mesec u Devici osvetljava vašu šestu kuću dnevnih rutina i blagostanja, podstičući vas da razmislite o tome kako vaše navike utiču na vaše opšte zdravlje. Kada se Mesec suprotstavlja Saturnu u vašem 12. polju, možda ćete osetiti privlačnost da se pozabavite dugotrajnim problemima koje ste izbegavali, posebno onima vezanim za mentalno ili emocionalno blagostanje. Merkur u vašoj petoj kući daje kreativnu iskru, ali sukob sa Uranom u Biku može izazvati neočekivana iznenađenja u vezi sa finansijama. Usredsredite se na pojednostavljivanje svojih rutina da biste smanjili stres i uskladili svoj svakodnevni život sa onim što vam zaista donosi radost.

 

Afirmacija mladog meseca: Spreman sam da se posvetim zdravim rutinama koje podržavaju moje blagostanje i donose mir u svakodnevni život.

 

Bik


Odvojite vreme za svoje strastvene projekte. Predstojeći mlad mesec u Devici će aktivirati vašu petu kuću kreativnosti, romantike i samoizražavanja, pozivajući vas da poboljšate svoj pristup onome što vam donosi radost. Međutim, Lunino suprotstavljanje Saturnu u vašem 11. polju može vas izazvati da preispitate svoje društvene obaveze ili pripadnost grupi. Naravno, sa Merkurom u Lavu (vaš lični život), dom i porodica su vam na umu, ali sukob sa Uranom u vašem znaku podstiče vas da prihvatite neočekivane promene i pomake u svom identitetu i ličnim ciljevima.

 

Afirmacija mladog meseca: poštujem svoje kreativne darove i postavljam granice koje štite moju energiju i radost.

MLAD MESEC DONOSI PROMENE
MLAD MESEC DONOSI PROMENEfoto: maradon 333/Shutterstock

Blizanci


Uđite i vodite računa o svom ličnom prostoru. Mladi mesec u Devici osvetljava vašu četvrtu kuću doma i porodice, podstičući vas da se usredsredite na poboljšanje svog životnog prostora, ličnih osnova i emocionalnog pejzaža. Lunino suprotstavljanje Saturnu u vašem 10. polju može pokrenuti stvari u karijeri koje se osećaju opterećujuće, ali Merkur (vaša vladajuća planeta) u vašoj trećoj kući sugeriše da vam jasna komunikacija može pomoći da se nosite sa ovim pritiscima. Imajte na umu da je takođe u kvadratu Urana, otkrivajući skrivene uvide ili neočekivane promene u vašem unutrašnjem svetu.

 

Afirmacija mladog meseca: Moj dom je moja svetinja; Pobrinut ću se za svoje potrebe i održavati svoj lični prostor urednim.

 

Rak


Organizuj svoje misli i obaveze. Predstojeći mladi mesec će istaći vašu treću kuću komunikacije, učenja i zajednice, podstičući vas da poboljšate način na koji se povezujete sa drugima. Lunino suprotstavljanje Saturnu u vašoj 9. kući visokog obrazovanja i verovanja može vas izazvati da preispitate dugotrajne stavove ili obaveze. Takođe, kvadrat Merkur-Uran bi mogao doneti neočekivane promene u vašim društvenim krugovima, posebno u pogledu vaših finansija i sistema vrednosti. Usredsredite se na jasnu, promišljenu komunikaciju i usklađivanje svakodnevnih interakcija sa dubljim vrednostima.

 

Afirmacija mladog meseca: komuniciram sa poverenjem i jasnoćom; moje reči su u skladu sa mojim osnovnim vrednostima.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker