SPREMITE SE

Šta nam Pavel Globa predviđa u narednih 7 dana? Detaljni NEDELJNI HOROSKOP ruskog astrologa od 2. do 8. septembra

0

Ova nedelja preti da bude teška i nepredvidiva, ali svako može da se nosi sa problemima prateći uputstva jednog od najboljih stručnjaka u ovoj oblasti.

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBEfoto: Shutterstock / Neirfy

Lav

 

Ovo će biti idealno vreme za duhovne prakse. Astrolog napominje da je nedelja dobra za posao, ali ne bi trebalo da se upuštate u nju bezglavo. Morate tražiti ravnotežu i svoj posao razblažiti ljubavlju, svetlim emocijama i opuštanjem. Energetske rezerve Lavova postaće veoma velike. Ovi ljudi mogu da prevaziđu skoro sve. Samopouzdanje i samopouzdanje ne bi trebalo da pređu u aroganciju. Putovanje će biti povoljno.

 

Devica


Tokom ovih sedam dana stručnjaci sa sajta dailihoro. ru savetuju Device da iskoriste svaku priliku za postizanje uspeha, kao i za rešavanje sukoba i problema. Ovo će biti odlično vreme za poslovna i lična putovanja, promenu pejzaža, promenu imidža. Bolje je verovati samo zdravom razumu, životnom iskustvu i svojoj intuiciji. Ovo je sjajno vreme za potragu za svojom srodnom dušom i romantikom.

Vage


Ove nedelje Vaga će uspeti da reši mnoge konflikte i probleme, ali nažalost, ove nedelje će biti tendencija impulsivnosti zbog destruktivnog Marsa, pa je bolje nikoga ne provocirati i na negativnost ne odgovarati negativnošću. Astrolog preporučuje da ne ulazite u verbalne svađe, ne svađate se, a takođe ne obraćate pažnju na glasine i tračeve.

 

Škorpija

 

Ove nedelje, Škorpije bi trebalo da usmere pažnju na one stvari koje više nemaju smisla ili se mogu odložiti za kasnije. Nema potrebe da probleme uzimate k srcu i težite potpunoj superiornosti u poslu i na poslu. Bolje je da se fokusiramo na one stvari koje su sada najvažnije. U ljubavnoj sferi, Škorpije će imati veliku sreću. Imaće sreće i oni koji su već u vezi i oni koji tek traže svoju srodnu dušu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker