astro prognoze

Koga čeka talas novca, a koga okean romantike? Horoskop za vikend za svaki znak (od 30. avgusta do 1. septembra)

0

Proverite šta su vam zvezde pripremile ovog vikenda, od 30. avgusta do 1. septembra.

Šta vam donose astro prognoze ovog vikenda?
Šta vam donose astro prognoze ovog vikenda?foto: Nadya Korobkova/Shutterstock

Bliži se dugo očekivani vikend, a zvezde su za svaki horoskopski znak pripremile svoja iznenađenja. Neko će doživeti talas romantike, neko će doživeti finansijski uspeh, a neko bi trebalo da bude oprezniji u svojim odlukama.

 

Ovan

 

Ovnovi će imati naporan i aktivan vikend. Bićete puni energije i spremni za osvajanje novih visina. Nemojte se plašiti da probate nešto novo i drugačije. Mogući su prijatni sastanci sa prijateljima i rođacima.

 

Bik

 

Za Bika će vikend biti miran i odmeren. Posvetite vreme sebi i svojim najmilijima. Odličan trenutak za obavljanje kućnih poslova ili samo opuštanje u prijatnom okruženju. Nisu isključena prijatna iznenađenja vaše druge polovine.

 

 

Blizanci

 

Blizanci treba da budu spremni na neočekivane preokrete događaja. Vikend može doneti i dobre i ne baš dobre vesti. Glavna stvar je da ostanete mirni i ne donosite ishitrene odluke. Verujte svojoj intuiciji i sve će biti dobro.

 

Rak

 

Rakove očekuje romantičan vikend. Ako imate nekog posebnog u životu, onda provedite vreme zajedno uživajući u društvu jedno drugog. Samci Rakovi bi trebalo da budu otvoreni za nova poznanstva, možda ćete sresti snekoga sudbinski predodređenog.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Šta vam donose astro prognoze ovog vikenda?
Šta vam donose astro prognoze ovog vikenda?foto: Nadya Korobkova/Shutterstock

Lav

 

Lavovi će bukvalno uroniti u okean romantike i strasti. Vaš šarm i harizma će biti u svom najboljem izdanju, što će vam privući mnoge udvarače. Nemojte se plašiti da preuzmete inicijativu i napravite prve korake ka svojoj sreći. Dugo ćete pamtiti vikend pred nama!

 

Devica

 

Device bi trebalo da posvete vikende radu na sebi i svojim projektima. Bićete puni ideja i inspiracije koje će vam pomoći da dosegnete nove visine. Ne zaboravite da odvojite i vreme za odmor i opuštanje da biste povratili snagu.

 

Vaga

 

Vagu čeka prijatno finansijsko iznenađenje. Možda ćete dobiti neočekivani prihod ili unosnu ponudu. Ne propustite priliku da poboljšate svoju finansijsku situaciju. Istovremeno, ne zaboravite na razboritost i ne rasipajte novac.

 

Škorpija

 

Vikend će Škorpijama doneti nova poznanstva i zanimljive susrete. Budite otvoreni za komunikaciju i možete stvoriti ne samo prijatelje, već i korisne veze. Moguće je da će se neko od poznanstava razviti u nešto više.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Šta vam donose astro prognoze ovog vikenda?
Šta vam donose astro prognoze ovog vikenda?foto: Nadya Korobkova/Shutterstock

Strelac

 

Strelac bi trebalo da bude oprezniji u svojim izjavama i postupcima. Postoji rizik od uvrede voljenih ili svađe sa prijateljima. Pazite na svoje reči i pokušajte da budete taktičniji i sa razumevanjem. Istovremeno, vikendi su povoljni za samorazvoj i sticanje novih znanja.

 

Jarac

 

Jarčevi se raduju mirnom vikendu. Provedite vreme sa svojom porodicom ili se bavite svojim omiljenim hobijem. Ovo će vam pomoći da se odvojite od gužve i vreve i vratite duševni mir. Moguća su prijatna iznenađenja od najmilijih.

 

Vodolija

 

Za Vodoliju vikend će doneti mnogo svetlih emocija i utisaka. Očekuju vas zanimljiva putovanja, sastanci sa prijateljima i uzbudljivi događaji. Ne sedite kod kuće već idite u avanturu! Moguće su i uspešne kombinacije okolnosti u finansijskom sektoru.

 

Ribe

 

Ribe bi trebalo da posvete svoje vikende odmoru i opuštanju. Provedite vreme u prirodi, vežbajte meditaciju ili se jednostavno sklupčajte u krevetu uz omiljenu knjigu. Ovo će vam pomoći da povratite snagu i pronađete duhovnu harmoniju. Moguća su prijatna iznenađenja od voljene osobe.

 

Vikend će svakom horoskopskom znaku doneti nešto drugačije: za neke romansu, za druge finansijski uspeh, a za druge priliku da se odmore i opuste. Glavna stvar je da slušate zvezde i pratite svoje srce, a onda će ovaj vikend za vas postati zaista nezaboravan, piše pg12.ru.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

DOBITNICI IGARA NA SREĆU KORISTE OVU STRATEGIJU! Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN

 

makonda-tracker