astro prognoze

Koga čeka talas novca, a koga okean romantike? Horoskop za vikend za svaki znak (od 30. avgusta do 1. septembra)

0

Proverite šta su vam zvezde pripremile ovog vikenda, od 30. avgusta do 1. septembra.

Šta vam donose astro prognoze ovog vikenda?
Šta vam donose astro prognoze ovog vikenda?foto: Nadya Korobkova/Shutterstock

Strelac

 

Strelac bi trebalo da bude oprezniji u svojim izjavama i postupcima. Postoji rizik od uvrede voljenih ili svađe sa prijateljima. Pazite na svoje reči i pokušajte da budete taktičniji i sa razumevanjem. Istovremeno, vikendi su povoljni za samorazvoj i sticanje novih znanja.

 

Jarac

 

Jarčevi se raduju mirnom vikendu. Provedite vreme sa svojom porodicom ili se bavite svojim omiljenim hobijem. Ovo će vam pomoći da se odvojite od gužve i vreve i vratite duševni mir. Moguća su prijatna iznenađenja od najmilijih.

 

Vodolija

 

Za Vodoliju vikend će doneti mnogo svetlih emocija i utisaka. Očekuju vas zanimljiva putovanja, sastanci sa prijateljima i uzbudljivi događaji. Ne sedite kod kuće već idite u avanturu! Moguće su i uspešne kombinacije okolnosti u finansijskom sektoru.

 

Ribe

 

Ribe bi trebalo da posvete svoje vikende odmoru i opuštanju. Provedite vreme u prirodi, vežbajte meditaciju ili se jednostavno sklupčajte u krevetu uz omiljenu knjigu. Ovo će vam pomoći da povratite snagu i pronađete duhovnu harmoniju. Moguća su prijatna iznenađenja od voljene osobe.

 

Vikend će svakom horoskopskom znaku doneti nešto drugačije: za neke romansu, za druge finansijski uspeh, a za druge priliku da se odmore i opuste. Glavna stvar je da slušate zvezde i pratite svoje srce, a onda će ovaj vikend za vas postati zaista nezaboravan, piše pg12.ru.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

DOBITNICI IGARA NA SREĆU KORISTE OVU STRATEGIJU! Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN

 

makonda-tracker