astrologija

Nedeljni horoskop Pavela Globe od 12. do 18. avgusta: Rakovima preti svađa sa porodicom, a ko će upoznati ljubav?

0

Pred nama je burna nedelja, a saveti poznatog ruskog astrologa mogu da vam pomognu da lakše prođete kroz sve nedaće 

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE foto: MilanMarkovic78/Shutterstock

Strelac


Strelac će morati unapred da napravi izbor - ići ka ljubavnim avanturama ili se fokusirati na posao. Najvažnije finansijske i radne stvari bolje je odložiti za drugu nedelju. Što se tiče hitnih problema, bolje je rešavati ih postepeno, bez žurbe. Kod kuće će biti korisno čišćenje i preuređivanje nameštaja. Možete baciti nepotrebne stare stvari.

 

Jarac

 

Jarčevima će ove nedelje verovatno biti teško, ali problemi se mogu prevazići. Možete provesti malo vremena sa svojom porodicom - bez ičega da radite, bez posla, bez žurbe. Pre svakog zadatka treba dvaput razmisliti da li je vredno raditi ili ne. Čak i pre čišćenja treba dvaput razmisliti. Vikendom je korisno promeniti okruženje, ali radnim danima je bolje pokušati da izbegnete komunikaciju sa neprijatnim ljudima, zavidnicima i zlobnicima.

Vodolija


Ova nedelja je nepovoljna za potragu za ljubavlju, pa je za Vodolije bolje da se fokusiraju na poslove i radne obaveze. Trebalo bi da budete što je moguće pažljiviji u komunikaciji sa strancima. Ljudi nisu uvek onakvi kakvima se čine, posebno tokom Mercuri Retro-a. Kompleksne projekte i nove zadatke je bolje prihvatiti s krajnjim oprezom.

 

Riba


I dalje je opasno besciljno kupovati ove nedelje. Kasnije možete ažurirati svoju garderobu, ali sada možete dobiti novu frizuru. Postoji velika šansa da upoznate svoju srodnu dušu, tako da morate izgledati neodoljivo. Porodične Ribe bi trebalo da se dobro odmore sa svojim najmilijima tokom vikenda. To mogu biti kućna druženja ili aktivna rekreacija na selu, u prirodi.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Ponovna ljubav Breda Pita i Dženifer Aniston

 

makonda-tracker