astrologija

Nedeljni horoskop Pavela Globe od 12. do 18. avgusta: Rakovima preti svađa sa porodicom, a ko će upoznati ljubav?

0

Pred nama je burna nedelja, a saveti poznatog ruskog astrologa mogu da vam pomognu da lakše prođete kroz sve nedaće 

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE foto: Shutterstock / Nina Buday

Lav


Lavovi ne moraju da započinju ništa novo, da rizikuju ili da se upuštaju u avanture. Morate izbegavati stres i probleme. Bolje je dobro se odmoriti, opustiti i baviti se svojim omiljenim hobijem. Na poslu je važno analizirati greške iz prošlosti. Zvezde i planete ovog vikenda mogu da testiraju snagu Lava, pa je 17. i 18. bolje da sebi ne date razloga za brigu. Nema potrebe da provocirate voljene na sukobe.

 

Devica


Da nevolje izazvane retro-Merkurom ne dovedu Device do početka mračnog niza, potrebno je ostati smiren i ne izgubiti kontrolu nad emocijama. Ove nedelje može vrlo brzo doći do iscrpljivanja energije, što će pogoršati brige, sukobe i apatiju. Na kraju radne nedelje Device mogu da očekuju nagle promene. Biće nevolja u porodičnom životu i u ljubavi.

Vage


Vagama počinje period kada se ne vredi baviti poslom i samo poslom na račun ljubavi i porodice. Astrolog preporučuje da ove dane posvetite svom ličnom životu, sastancima sa rođacima, romantičnim sastancima i potrazi za ljubavlju. Verovatno će slobodna Vaga moći da se zaljubi, pronađe srodnu dušu i nove prijatelje. Venera ovo favorizuje, ali zbog retro-Merkura bolje je ne žuriti.

 

Škorpija


Što pozitivnije razmišljaju Škorpije, to će više privući sreću i dobre ljude. Astrolog takođe savetuje da se ne bavite rešavanjem tuđih problema na štetu sopstvenih interesa. Preporučljivo je ne ići bezglavo u introspekciju. Važno je biti samokritičan, ali umereno. Takođe je korisno pravilno sagledati kritiku drugih. Samoća će biti korisna, ali ne treba zaboraviti na komunikaciju sa voljenima.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker