astro

NOVČANI NEDELJNI HOROSKOP od 1. do 7. jula: Lavovima će lenjost doći glave, a kome će pare teći poput reke?

0

Astrolozi savetuju - vreme je za akciju!

NOVČANI NEDELJNI HOROSKOP
NOVČANI NEDELJNI HOROSKOP foto: Shutterstock / Watchara Ritjan

Lav


Pozitivne emocije, radost i optimizam mogu veoma blagotvorno uticati na finansijsku situaciju Lava. Lavovi će takođe možda želeti da preispitaju svoj odnos sa novcem, posebno ako im on ne ostane dugo u džepu. Obratite posebnu pažnju na troškove. Vreme je da se rešite tih troškova koji vas uvlače u finansijsku rupu. Za maksimalnu produktivnost i stabilnost, astrolozi savetuju da ostanete u ravnoteži – ne preterujete i ne budete lenji.

 

Devica


Vreme je da Device analiziraju svoje ponašanje i svest. Moguće je da postoje pogrešne misli ili strahovi koji ometaju finansijski uspeh. Sada je veoma važno da vaš dom i radno mesto budu čisti. Astrolozi takođe savetuju da se od 1. do 7. jula na vreme odmorite. Mnoge Device mogu potpuno da zaborave na odmor, zahtevajući od sebe nemoguće u pokušaju da ostvare svoje finansijske i radne ambicije. Ne bi trebalo da dajete prednost novcu na račun svog zdravlja.

Vage


Vage ne treba da se plaše promena. Finansijski uspeh je negde u blizini, pa astrolozi savetuju da otvorite što više vrata. Morate probati nešto novo i verovati u uspeh. Intuicija Vage će vam reći da li sve rade kako treba. Na sreću, zvezde i planete će se sresti sa ovim ljudima na pola puta. Oni će pomoći Vagi da se bezbedno izvuče iz teške finansijske situacije i ojača svoju poziciju u poslu ili na poslu.

 

Škorpija


Od 1. do 7. jula ne treba se prepustiti iskušenjima. U ovom trenutku, Škorpije će morati privremeno da prestanu da troše novac levo i desno. Ako želite da postanete što produktivniji i počnete da privlačite više novca, moraćete da postanete oprezniji. U finansijskoj i poslovnoj sferi, neprijatna nezgoda može da vas odvede na krivi put. Zato Škorpije treba da se rukovode ne svojim srcem, već razumom, posebno u onim stvarima gde su u pitanju velike sume ili ugled.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker