astrologija

NOVČANI HOROSKOP od 17. do 23. juna: Ovnovi će upoznati OPASNE LJUDE, Bikove vreba loša sreća, zato OPREZ!

0

Nova nedelja doneće nam mnogo zanimljivih stvari, ali će biti i izvor opasnosti, uključujući nevolje u finansijskom sektoru.

NOVČANI NEDELJNI HOROSKOP OD 8. DO 14. APRILA
NOVČANI NEDELJNI HOROSKOP OD 8. DO 14. APRILA foto: Shutterstock / Watchara Ritjan

Strelac


Strelac sada ne može da greši. Sredinom nedelje trebalo bi da se potpuno posvetite finansijskim stvarima i kupovini, ali je takođe važno da u ovom trenutku ostanete na oprezu i odbijete da se prepustite svojim emocijama. Ova taktika će pomoći Strelcu da se nosi sa svim problemima i eliminiše odliv novca. Možda ćete morati da postanete nezavisniji.

 

Jarac


Jarčevi bi za sada trebalo da pauziraju tekuće poslove, ako, naravno, postoji takva prilika. Astrolozi savetuju ljude ovog znaka da razmišljaju o budućnosti i pokušaju da planiraju. Sada je preporučljivo da pravilno postavite svoje prioritete i ostvarite svoje prave finansijske i životne ciljeve. Finansijsko blagostanje se može održati emocionalnom stabilnošću i sposobnošću sprečavanja sukoba.

Vodolija


Astrolozi preporučuju Vodolijama da nauče da rade u timu kako bi sveli na minimum verovatnoću finansijskih problema i nevolja na poslu uopšte. Finansijsko blagostanje zavisiće od sposobnosti pronalaženja ravnoteže između posla i odmora. Prekomerni rad će imati izuzetno negativan uticaj na vašu finansijsku situaciju. Negativan uticaj planeta može da vas uznemiri. Sada morate ostati mirni i donositi informisane odluke.

 

Riba


Ribama će ove nedelje biti veoma teško da se fokusiraju na posao i posao. Noćne svetiljke mogu doneti neke prijatne trenutke. Na primer, sredinom nedelje ljudi ovog znaka mogu da reše manje probleme koji im dugo nisu dozvoljavali da se opuste. Fokus i odgovornost će pomoći Ribama da ostvare finansijski uspeh i zadrže sreću u blizini.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Najgore horoskopske kombinacije 

 

makonda-tracker