astrologija

NOVČANI HOROSKOP od 17. do 23. juna: Ovnovi će upoznati OPASNE LJUDE, Bikove vreba loša sreća, zato OPREZ!

0

Nova nedelja doneće nam mnogo zanimljivih stvari, ali će biti i izvor opasnosti, uključujući nevolje u finansijskom sektoru.

NOVČANI NEDELJNI HOROSKOP OD 8. DO 14. APRILA
NOVČANI NEDELJNI HOROSKOP OD 8. DO 14. APRILA foto: Shutterstock / Andrii Iemelianenko

Lav


Lavovima je preporučljivo da obrate pažnju ne samo na poslovnu sferu života, već i na kućne poslove. Uticaj planeta je nepovoljan, ali ne i za rešavanje finansijskih problema. Manje nevolje neće izazvati probleme ako ih rešite kako se pojave. Nema potrebe da se rizikuje pozajmljivanjem novca. Veoma je važno da prestanete da obraćate pažnju na razgovore iza leđa i, uopšte, da obratite pažnju na nešto beskorisno i nevažno.

 

Devica


Device će ove nedelje morati da se suoče sa sumnjom u sebe. Novčani tokovi će oslabiti zbog Merkura, pa bi Device mogle da naiđu na poteškoće u sprovođenju svojih planova. Astrolozi snažno savetuju da ne pravite skupe kupovine, da se na vreme odmorite i pratite planove. Device se takođe suočavaju sa finansijskim poteškoćama u slučaju ozbiljnog prezaposlenosti. To znači da se sada ne možete previše truditi.

Vage


Vagu može savladati neshvatljiva apatija. To je zbog opadanja povoljne energije Merkura. Da biste se oslobodili lenjosti i odugovlačenja, morate povećati svoju energiju. Možda ove nedelje uopšte ne bi trebalo da se bavite pitanjima novca. Zbog jačanja Venere, fizička vežba će postati izvor pozitive. Vage koje su u pokretu moći će ne samo da ostanu na površini, već i da postanu finansijski lideri.

 

Škorpija


Za Škorpije to neće uticati na radni proces, ali može doći do finansijskih kašnjenja. Najverovatnije će novac za obavljeni posao stići kasno. Astrolozi toplo preporučuju osobama ovog znaka da pažljivije razmisle o uslovima saradnje sa klijentima i poslodavcima. Ovo će pomoći da se izbegnu neprijatne situacije. Morate bar privremeno da prekinete saradnju sa neprijatnim ljudima.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker