astrologija

Nedeljni horoskop PAVELA GLOBE od 10. do 16. juna: Lavovi, nemojte davati PRAZNA OBEĆANJA, Jarčevi, rešite se DUGOVA!

0

Pred vama je zanimljiva astrološka prognoza čuvenog ruskog astrologa

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE foto: Shutterstock / Anuta23

Pavel Globa je astrolog sa velikim A. Ovo je stručnjak svetske klase koji daje tačne i izuzetno korisne prognoze za budućnost, prema poziciji zvezda. Vreme je da saznamo šta nas čeka u narednih sedam dana.

 

Nedeljni horoskop će vam pomoći da privučete sreću i prevaziđete sve moguće poteškoće ove nedelje. Sreća čeka mnoge ljude. Mnoge porodice će moći da pronađu sreću i harmoniju.

 

Ove nedelje će se sa velikom verovatnoćom desiti mnogo zanimljivih događaja koji će ostaviti pozitivan trag u životima svakog od nas. Ljudi sa svetlom aurom će biti na vrhuncu svoje igre, dok će negativni pojedinci osećati ogroman pritisak.

Ovan


Ovan će imati više sreće krajem nedelje. Astrolozi savetuju da radite što je više moguće i da se ne plašite donošenja važnih odluka. Na ovaj način Ovan će moći da otvori finansijske tokove i privuče novčanu sreću. Emocije se moraju kontrolisati tako da ne odvlače pažnju od važnih stvari. Ova nedelja je takođe dobra za pronalaženje ljubavi, jačanje veza, flert i romansu. Možete bezbedno raditi stvari zajedno sa svojim najmilijima.

 

Bik


Usamljeni Bik će imati sreće u ljubavi, ali za to će morati da postanu smeliji. Sada je preporučljivo da se ne zanosite stvarima koje nisu posebno važne. U ponedeljak morate pravilno da postavite prioritete kako ne biste gubili vreme. Mnogi Bikovi će moći da pronađu svoju svrhu u životu i duhovno ojačaju. Mogući su i finansijski uspeh, nova primanja gotovine, pojava novih izvora prihoda.

Blizanci


Merkur je jak, Blizanci su na vrhu talasa. Sada je najvažnije održati disciplinu i ne odustati na pola puta. Ako u ponedeljak savladate teškoće, moći ćete da ostanete na površini bilo kog drugog dana. Novi počeci, pomoć voljenima, prijatna iznenađenja i komunikacija biće korisni. Kod kuće vikendom možete okupiti prijatelje i rođake. Slobodni Blizanci će imati sreće u ljubavi.

 

Rak


Zvezde i planete pomoći će Raku da se oslobodi lenjosti i apatije, što će im dati motivaciju da budu aktivni u poslu, poslu i ljubavi. Početak nedelje je pogodan za obavljanje važnih poslova i za poslovna putovanja. Krajem nedelje, bolje je ostati kod kuće, ali povećanje fizičke aktivnosti – bavljenje sportom u sopstvenom domu bilo bi najbolje rešenje. Nova poznanstva i komunikacija biće korisni od 10. do 16.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker