ASTROLOGIJA

NEDELJNI HOROSKOP Pavela Globe od 27. maja do 2. juna: Blizanci moraju da smanje KRITIKE, jedan znak čeka besparica!

0

Čuveni ruski astrolog donosi novo predviđanje koje će vam olakšati prolazak kroz poslednju nedelju maja i početak juna 

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. MAJ
DNEVNI HOROSKOP ZA 28. MAJ foto: Shutterstock / Billion Photos

Strelac


Strelci će morati da se zaštite od negativne energije drugih ljudi, jer ljudi mogu biti veoma agresivni i bez dobrog razloga. Postoji veliki rizik od sreće sa zlobnicima i negativno nastrojenim ljudima zbog Merkura. Ako je moguće, bolje je provesti više vremena u samoći. Timski rad neće biti efikasan.

 

Jarac


Nedelja je opasna za Jarčeve jer Jupiter može da ih nagovori da se vrate lošim navikama. Važno je održavati hranu i ne upuštati se u alkohol i duvan. Astrolozi poručuju da su Jarčevi na ivici promena, pa će na svom životnom putu poznati mnogo novih stvari ako pokušavaju da pokažu bar malo inicijative i ne preuzimaju nepotrebne rizike.

Vodolija


Vodolijama je bolje da izbegavaju duge periode samoće. Ovo neće biti najbolje vreme za pronalaženje srodne duše, ali će biti dobro vreme za zajednički rad i opuštanje sa prijateljima i rođacima. Bolje je za sada ne preuzimati nove stvari ili radikalno promeniti svoj imidž.
Takođe je važno da ne kupujete ništa više od planiranog. Sklonost donošenju impulsivnih i nepromišljenih odluka će se povećati.

 

Riba


Oženjene Ribe mogu naići na probleme u odnosima. Svađe, razdor i negativnost se moraju izbegavati na bilo koji način. Možete posetiti rodbinu i ponuditi svoju pomoć roditeljima i bakama i dekama. Bolje je ne odbijati podršku onima koji je očajnički traže. Važno je da svaki rad uključuje brojeve budu izuzetno oprezni.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

makonda-tracker