ASTROLOGIJA

NEDELJNI HOROSKOP Pavela Globe od 27. maja do 2. juna: Blizanci moraju da smanje KRITIKE, jedan znak čeka besparica!

0

Čuveni ruski astrolog donosi novo predviđanje koje će vam olakšati prolazak kroz poslednju nedelju maja i početak juna 

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. MAJ
DNEVNI HOROSKOP ZA 28. MAJ foto: Shutterstock / Algernon77

Lav

 

Lavovi treba da pređu na posao, ali sada je glavna stvar da ne pokušavaju da kriju sve oblasti jednom. Najverovatnije je nemoguće uhvatiti dve ptice jednim udarcem od jednog. Jedini amandman se odnosi na sferu porodice i ljubavi. Svi koji vredno rade treba da kažu što više pažnja i pažnja prema svom drugom, deci i roditeljima. Ne bi trebalo da ostanete kasnije na poslu i nosite kuće bes i negativnost koji su tamo nagomilani.

 

Devica


Devicama je ova nedelja potrebna za jedne stvari koje više ne mogu da odlažu. Pronalaženje izlaza iz teških životnih situacija neće biti lako, ali će Device moći da se izbore sa svima ako ne odustanu na pola puta. Kraj ove nedelje veličina predstavnika ovog Znaka oseća slabost. Devicama je bolje da se ne pripremaju za nagle promene. Ova nedelja može doneti razočarenje onima koji vole da prime sve jednom.

Vage


Strpljenje i naporan rad za Vagu će biti korisni ne samo u poslu, već iu ljubavi. U ljubavnim stvarima, takođe je bolje naučiti predviđanje, kako ne biste rekli nešto nepotrebno i ne dali obećanje koje se ne može ispitati. Negativni Jupiter lako može da promeni svoj pogled na svet i odnos prema poznatim stvarima na suprotno, što može biti izuzetno opasno. Vaga takođe može osetiti slabost i slabost.

 

Škorpija 


Da bi Škorpije uvek imale energije i snage da reše bilo kakve probleme i zadatke kod kuće ili na poslu, trebalo bi da izbegavaju svađe i da kontrolišu svoje emocije. Stres je sada njihov najveći neprijatelj. Za porodične Škorpije, mala promena pejzaža će pomoći u učenju odnosa i izbegavanju problema u ljubavi. Oni koji su u potrazi za srodnom dušom treba da obrate pažnju na društvene mreže.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker