spremite se na vreme

4 znaka očekuje velike promene: Pun mesec u Strelcu počinje 23. maja i na udaru su ovi horoskopski znakovi

0

Pred nama je pun mesec u Strelcu koji će se, po atrološkom tumačenju, odraziti na 4 znaka horoskopa

Pun Mesecu u Strelcu 23. maja 2024. godine
Pun Mesecu u Strelcu 23. maja 2024. godinefoto: eldar nurkovic/Shutterstock

Ovaj pun mesec se usklađuje sa ključnim planetama kao što su Jupiter i Venera, donoseći veliku sreću i mogućnosti da ponovo procenimo šta je zaista važno u našim životima.

 

Iako je ovaj pun mesec posebno srećan za neke znakove zodijaka, svi će moći da osete hirovitost i avantu ovog emotivno radoznalog lunarnog događaja.

 

Znakovi na koje će uticati pun Mesec u Strelcu:

 

 

Bik

 

Ovaj pun Mesec u Strelcu je promena za vas, posebno sa nekoliko planeta u vašem znaku. Ovo je vaša zlatna prilika da manifestujete nešto veliko, posebno uz podršku drugih.

 

Jupiter u Biku završava svoje jednogodišnje putovanje, a ovo poravnanje punog meseca sa Venerom i Jupiterom je trenutak da učvrstite snove koje ste negovali, kažu astrološka predviđanja.

 

Ako tražite dublji smisao, ovaj pun mesec vas poziva da se oslobodite zastarelih želja i napravite prostor za nove manifestacije.

 

Da biste uspeli, priznajte prošle iluzije i posvetite se tome da stvari jasnije vidite kako se kreću napred.

 

 

Blizanci

 

Ovaj pun mesec u Strelcu otkriva važne istine o vašem romantičnom životu i vezama. Znaci će biti jasni, a na vama je da ih ne ignorišete, čak i ako ih je teško čuti.

 

Pun Mesec u Strelcu
Pun Mesec u Strelcufoto: maxtimofeev/Shutterstock

 

Ciklusi punog meseca odnose se na emocionalno oslobađanje, a ovaj nudi priliku da usvojite novu filozofiju o ljubavi.

 

Prihvatite partnerstvo u kojem vi i vaš partner rastete i inspirišete promene jedni u drugima, umesto da budete kritični.

 

Ovo je vaš trenutak da se ponovo uskladite sa svojom istinskom ljubavlju ili odaberete put koji više odgovara željama vašeg srca. Ako ste slobodni, možda ćete pronaći nove načine da se izrazite i privučete partnera koji vas zaista ceni.

 

 

Vodolija

 

Vodolija, pun mesec u Strelcu, donosi emocionalne uvide u vašu društvenu sferu i prijateljstva. Ovaj lunarni događaj će vas približiti dragim prijateljima i omogućiti vam da budete ranjivi.

 

Možda ćete se ponovo udružiti sa ljudima koje niste videli godinama ili saznati više o dugogodišnjim prijateljima.

 

Cenićete što možete da objavite stare verzije sebe i da još uvek nađete usklađenost sa svojim najbližim ljudima. Za neke, ovo bi moglo biti vreme da se nežno oslobode prošlih veza koje vam više ne služe.

 

Zapamtite, ispadi prijateljstva ne moraju biti dramatični - ponekad se radi samo o priznavanju rasta. Prihvatite naučene lekcije i nastavite da se razvijate.

 

 

Ribe

 

Pun mesec u Strelcu donosi velika emocionalna otkrića o putovanju vaše duše i mestu gde želite da zablistate. Sa Saturnom u igri, spremni ste da pronađete smisao izvan svog posla.

 

Ovaj pun mesec je vaša prilika da istražite nove kreativne mogućnosti i otkrijete ko ste van svojih obaveza. Počnite tako što ćete prihvatiti emocionalne istine o onome čemu se najviše divite u sebi i razmislite da li se stavljate u poziciju da zablistate.

 

Pun mesec u Strelcu će ovaj zodijak podsetiti da svoje ideje sprovedete u delo i tražite povratnu informaciju. Nemojte se plašiti da uđete u centar pažnje.

 

 

 

 

 

Bonus video

 

makonda-tracker