NEDELJNI HOROSKOP Pavela Globe od 22. do 28. aprila: Ko flert treba da ostavi za vikend, a koga čeka veliko iskušenje?

0

Zavirite u najnoviju astro prognozu poznatog ruskom astrologa i spremni dočekaje sve što vas čeka ove sedmice 

NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 28. APRILA
NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 28. APRILAfoto: Shutterstock / Kateryna Upit

Strelac


U ljubavi je moguće postići harmoniju. Da bi to uradio, Strelac će morati da prihvati nedostatke druge polovine ili kandidata za ovu „poziciju“. Nema potrebe da obećavate jedno drugom ništa nepotrebno. Stereotipno razmišljanje neće dovesti do ničega dobrog, pa je važno da se što pre oslobodite klišea. Strelci će imati sreće zbog smisla za humor. Svemu treba pristupiti sa pozitivnim stavom.

 

Jarac

 

Da bi nešto novo zaživelo, moraćete da uklonite sve nepotrebno iz toga. Astrolozi preporučuju da se ovo primeni ne samo na materijalnu, već i na psihološku stranu. Morate oprostiti prestupnicima i prestati da razmišljate o lošim stvarima. Morate usmeriti pogled napred. Jedina stvar koju definitivno ne bi trebalo da radite je da dajete prazna obećanja ljudima. Pamtiće samo ono najgore.

 

Vodolija

 

Vodolije mogu postati prilično osvetoljubive, iako im se može činiti da to nije tako. Važno je boriti se protiv takvih manifestacija negativnosti. Da biste se apstrahovali od loših misli, možete se potpuno uroniti u posao. Možete bezbedno da uspostavite kontakt sa ljudima, jer oni mogu biti izuzetno korisni. Ovo će biti vreme cvetanja ljubavi i prijateljstva. Upravo sada ljubav treba da postane glavna sfera života ljudi ovog znaka.

 

Riba

 

Ovaj period je i dobar i loš, jer će Ribe biti blagoslovene uspehom u svim oblastima. Moraćete da napravite izbor, a to može biti teško. Sada ne biste trebali tražiti lake načine. Morate da uradite one stvari koje su sada najrelevantnije. Naporan rad je ono što će mnogim Ribama nedostajati. Potrebno je što racionalnije da iskoristite svoje vreme, kao i da otkrijete svoje talente i tražite nove hobije.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Astrološke cake za dobijanje na igrama na sreću

 

 

makonda-tracker