astrologija

Ovnovi TRIJUMFUJU, neko se bori s ozbiljnim PROBLEMIMA: Šta sezona Bika donosi SVIM znacima (od 19. aprila do 20. maja)?

0

Opustite se, jer će svi znaci Zodijaka biti pod uticajem velikodušnog znaka Bika

ASTROPROGNOZA ZA SEZONU BIKA
ASTROPROGNOZA ZA SEZONU BIKA foto: Shutterstock / New Africa

Sunce ulazi u Bika oko 10 časova po istočnom vremenu u petak, 19. aprila 2024, gde će ostati do 20. maja.

 

Pre nego što krenemo u pojedinačne horoskope, hajde da pređemo na ono što se dešava 20. aprila.  Jupiter i Uran imaju poravnanje u Biku, retki tranzit koji nas ohrabruje da prihvatimo korenite promene u našim životima.

 

Pun Mesec u Škorpiji 23. aprila poziva na ličnu transformaciju i rast. Merkur se pretvara u direktan 25. aprila u Ovnu, završavajući retrogradno putovanje koje je počelo 1. aprila, pružajući priliku za razmišljanje.

 

Venera ulazi u Bika 29. aprila, donoseći uživanje, romantiku i praktičnost u naša srca ... i novčanike.

 

SEZONA BIKA DONOSI POZITIVNE PROMENE
SEZONA BIKA DONOSI POZITIVNE PROMENE foto: Shutterstock / Dzhulbee

 

Mars ulazi u Ovna 30. aprila, pojačavajući našu strast i energiju.

 

2. maja, Pluton počinje svoje retrogradno putovanje u Vodoliji, podstičući nas da pratimo svoj napredak.

 

Mlad mesec u Biku 7. maja pojačava našu želju za zadovoljstvom, dekadencijom i kreativnošću. Merkur ulazi u Bika 15. maja, zbog čega se osećamo nefleksibilno u svojim mišljenjima.

 

Evo više o tome kako sezona Bika može uticati na vaš horoskoposki znak.

Ovan


Trijumf će biti zadovoljavajući nakon perioda nazadovanja. Pobeda je pobeda, samo pazite da ne postanete previše arogantni oko toga. Primenite znanje koje ste stekli u teškim vremenima i nastojte da budete ljubaznija, saosećajnija osoba.

 

Bik


Osećaj van zone udobnosti zapravo može biti dobra stvar. Samo posezanjem za stvarima možemo da rastemo. Da, možda ćete se suočiti sa izazovima — ali tokom vašeg solarnog povratka bićete srećni što znate da ne starite samo, već i odrastate.

 

POČINJE SEZONA BIKA - KAKO UTIČE NA SVE DRUGE ZNAKE ZODIJAKA?
POČINJE SEZONA BIKA - KAKO UTIČE NA SVE DRUGE ZNAKE ZODIJAKA?foto: Dzhulbee/Shutterstock

 

Blizanci


Neka sećanja koja leže duboko u vašem srcu isplivaju na površinu. Prihvatanje malo sentimentalnosti pomoći će vam da se povežete sa svojim pravim ja i da se orijentišete ka putu koji najviše odgovara vašem duhu.

 

Rak


Razmislite o pohađanju nastave ovog meseca. Zapamtite da ste učenik, a ne učitelj. Imate nagomilanu mudrost i životno iskustvo, da, ali uvek postoji više da znate - pa dozvolite sebi da vas pouče za promenu.

Lav 


Ako volite svoj posao, ali želite da budete razmatrani za unapređenje ili povišicu, važno je da unapredite svoju igru pre nego što se obratite svom šefu. Uverite se da ste potpuno posvećeni da ostanete na trenutnoj poziciji. Možda ćete otkriti da vam druge prilike više govore.

 

Devica


Da li ikada sanjate o potpuno novom životu? Može izgledati kao daleki san - ali promene mogu imati domino efekat. Idite malim koracima vođeni entuzijazmom. Ako vam to donosi radost i ne šteti drugima, onda idite u tom pravcu. Neće se ni osećati kao posao.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker