NEDELJNI HOROSKOP Pavela Globe od 22. do 28. aprila: Ko flert treba da ostavi za vikend, a koga čeka veliko iskušenje?

0

Zavirite u najnoviju astro prognozu poznatog ruskom astrologa i spremni dočekaje sve što vas čeka ove sedmice 

NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 28. APRILA
NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 28. APRILAfoto: Shutterstock / Zoom Team

Lav

 

Lavovima je bolje da pokušaju da što više vremena provode sa rođacima, decom ili nekom značajnom osobom. Za samce Lavove, romantične sastanke je najbolje ostaviti za kraj nedelje. Vikendi su idealni za romantiku i flert. Krajem nedelje možete ići u kupovinu. Možete uložiti u obrazovanje, nekretnine, kupiti automobil ili skupe kućne aparate, ili napraviti neplanirano iznenađenje voljenoj osobi.

 

Devica


Device će imati koristi od povećane motivacije. Ne bi trebalo da radite nešto što uopšte ne želite. Prekomerni rad će i dalje biti opasan jer će dopuna energije biti prilično spora. Uspeh će biti najbliži onim Devicama koje su ispunjene inspiracijom. Romantika i flert nisu zabranjeni ove nedelje, ali previše toga može dovesti do problema.

Vage

 

Vage će morati bolje da vode računa o svom zdravlju. Sreću i uspeh određuje ogroman broj faktora, ali glavni je raspoloženje. Planovi se sada lako mogu poremetiti, pa je bolje ne preuzimati nepotrebne rizike. Možemo očekivati pozitivne promene globalnog tipa. Sada je bolje ne gomilati obaveze, već što pre završiti postavljene zadatke.

 

Škorija


Za Škorpije je važno da dovedu svoja osećanja u red, da se podese na režim smirenosti i povećane efikasnosti. U ljubavi i u poslu, u finansijskoj sferi, potreban je maksimum zdravog razuma. Bolje je ne gubiti vreme i novac bez cilja. Greške u poslu i ljubavi sada mogu biti neoprostive. Bolje je držati se uobičajenih pravila. Sada je bolje da ne obećavate nadređenima, kolegama, podređenima ili rođacima.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker