astrologija

NOVČANI HOROSKOP od 15. do 21. aprila: Bikovi, nikako ne uzimajte PARE NA ZAJAM, samo za jedan znak može da se OPUSTI

0

Astrolozi su dešifrovali tajne tragove zvezda i planeta, pripremajući finansijski horoskop za ovu nedelju.

NOVČANI HOROSKOP OD 15. DO 21. APRILA
NOVČANI HOROSKOP OD 15. DO 21. APRILA foto: fizkes/Shutterstock

Lav

 

Ako Lavove poseti i najmanja euforija zbog finansijskog uspeha, rizici od poraza i bankrota će odmah porasti. Da ne biste pravili sebi probleme, važno je da budete jednostavniji i ne jurite preteranu zaradu. Lavovi možda sada ne računaju na rast prihoda, ali ako svemu priđu hladne glave, rast prihoda će biti moguć u dogledno vreme. Ono što je sada potrebno je inicijativa, samopouzdanje i diplomatija u komunikaciji.

 

Devica


Device mogu biti svesne svojih slabosti i grešaka iz prošlosti. Da ne bi ostali među zaostalima, važno je da predstavnici ovog znaka obuzdaju negativnost i stres u kritičnim situacijama. Pravovremene mere za borbu protiv anksioznosti su Devičin najbolji finansijski pomoćnik. Ove nedelje vredi odložiti velike troškove i kupovine na kredit. Monotoni i odgovoran rad će spasiti situaciju.

Vage


Vagama je sada važno da ne preteruju sa poslom, jer je njihova glavna zaštitnica, Venera, oslabljena u Ovnu, što znači da se povećava rizik od sagorevanja. Možda postoje isplative ponude koje će doneti profit, ali će zahtevati posvećenost. Najbolji dan za kupovinu je nedelja. Ako želite da dobijete povećanje plate, bolje je da još ne pregovarate sa mušterijama ili šefovima, već se jednostavno pokažite kao dobar radnik.

 

Škorpija 


Kretanje Merkura u suprotnom smeru nagoveštava pad poslovne aktivnosti za Škorpije. Astrolozi i stručnjaci sa sajta dailihoro.ru savetuju ljude ovog znaka da ove nedelje rade rutinske stvari. Možete ulagati u obrazovanje ili usavršavanje - to će vam pomoći da napredujete u karijeri u budućnosti. Škorpije koje rade za sebe biće uspešne, ali samo ako ne donose emotivne odluke.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker