astrologija

NOVČANI HOROSKOP od 15. do 21. aprila: Bikovi, nikako ne uzimajte PARE NA ZAJAM, samo za jedan znak može da se OPUSTI

0

Astrolozi su dešifrovali tajne tragove zvezda i planeta, pripremajući finansijski horoskop za ovu nedelju.

foto: Shutterstock / Drazen Zigic
foto: Shutterstock / Drazen Zigic

Nedelja koja je pred nama će biti teška za mnoge znakove Zodijaka kada su finansije i posao u pitanju.

 

U principu, ovo je teško vreme za poslovni sektor. To je zbog Merkura, koji je još uvek retrogradan. Razlog za to je Venera, koja je i dalje destruktivna, što takođe ne donosi sreću u poslu .

 

Ako za ovih sedam dana ne planirate važne stvari i velike kupovine, već napravite pauzu ili odmor, rezultat će vam prijati. Još uvek postoji opšti pad aktivnosti, tako da je malo verovatno da ćete nešto izgubiti ako se fokusirate na mirne rutinske aktivnosti ili opuštanje.

Ovan


Ove nedelje Ovan može osetiti pritisak spolja. Od njega sada skoro ništa ne zavisi. Prava strategija je posvetiti nedelju dana profesionalnom samousavršavanju i usavršavanju, jer će vam to kasnije možda dobro doći. Takođe se preporučuje da obratite pažnju na detalje. U okolnim događajima možete primetiti nešto vredno i važno što će pomoći u finansijskom i karijernom rastu u budućnosti.

 

Bik


Nedelja je finansijski nepovoljna, posebno za novčane zajmove. Bik rizikuje da ugrozi svoju poziciju na poslu ako preuzmu nepotrebne rizike. Agresivni uticaj planeta nagoveštava da je sada vreme za konsolidaciju uspeha, a ne da se juri nešto nedostižno. Da ne bi doveli sebe u stres, Bik bi svakom problemu trebalo da pristupi filozofski.

Blizanci


Blizanci će moći da promene uslove rada ili poslove nešto kasnije, ali sada je bolje da budu oprezni. Mogući su neočekivani obrti u finansijskim stvarima: treba da budete na oprezu. Blizancima se savetuje da se otarase misli poput "siromašan sam", "ne mogu ništa" "novac prolazi pored mene". Samopouzdanje i smirenost su najbolji protivotrov za retrogradni Merkur.

 

Rak


Rakovi treba da se plaše čak i najopravdanijeg finansijskog rizika i smelih radnih inicijativa: još će biti vremena da se izjasne. Moguće su neočekivane prepreke, čak iu svakodnevnim poslovima. Ne očekujte spontano povećanje prihoda, unapređenje ili nove ponude za posao. Moraćete sami da donosite odluke, tako da treba da ostanete razboriti.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker