zvezde kažu

NOVČANI HOROSKOP od 26. februara do 3. marta: Ovnovi su pred rizikom i mogu biti žrtva prevare, a koga čeka DOBITAK?

0

Saveti astrologa će vam pomoći da uštedite i povećate svoje finansije.

NOVČANI HOROSKOP OD 26. FEBRUARA DO 3. MARTA
NOVČANI HOROSKOP OD 26. FEBRUARA DO 3. MARTAfoto: fizkes/Shutterstock

Strelac


Ove nedelje Strelac će moći da izbegne nevolje povezane sa odlivom finansija ako u svemu prestanu da slušaju svoju intuiciju. Ljudi ovog znaka moći će da pronađu način da povećaju svoju zaradu, ali je bolje da za sada ne sprovodite ideje, odlažući to za kasnije. Ni promena posla im neće doneti ništa. Ove nedelje je važno da budete što odgovorniji kako ne biste izgubili reputaciju u timu.

 

Jarac


Jarčevi će moći da održe uspeh u poslovnom okruženju ako se fokusiraju i prestanu da obavljaju više zadataka. Uspeh u vezi sa finansijama neće dugo trajati ako pažljivo pratite razvoj događaja i budete proaktivni na vreme. Da, astrolozi sada ne predviđaju dobro vreme za velike finansijske transakcije i transakcije, ali možete pokušati da uradite dugoročno planiranje.

Vodolija


Ni Vodolija neće imati sreće. Zbog razornog uticaja planeta, moći će da izgube mnogo novca tokom besciljne kupovine i kupovine beskorisnih stvari. Ove nedelje Vodolije će dobiti primamljive ponude, od kojih se mnoge mogu pokazati kao zamka za neprijatelje ili prevarante. Astrolozi ponedeljak i utorak nazivaju manje-više povoljnim danima za rešavanje finansijskih pitanja.

 

Riba


Stručnjaci preporučuju da Ribe pažljivo prate svoje blagostanje i emocionalnu komponentu kako im promene raspoloženja ne bi postale izvor problema. Ribe lako mogu biti u iskušenju da neracionalno troše svoju ušteđevinu. Krajem nedelje možete poboljšati svoju finansijsku situaciju aktivnim radom, ali za to je važno da se fokusirate na određeni cilj.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

Bonus video:

Ponovna ljubav Breda Pita i Dženifer Aniston, evo šta kažu zvezde

 

makonda-tracker