zvezde kažu

NOVČANI HOROSKOP od 26. februara do 3. marta: Ovnovi su pred rizikom i mogu biti žrtva prevare, a koga čeka DOBITAK?

0

Saveti astrologa će vam pomoći da uštedite i povećate svoje finansije.

NOVČANI HOROSKOP OD 26. FEBRUARA DO 3. MARTA
NOVČANI HOROSKOP OD 26. FEBRUARA DO 3. MARTAfoto: Shutterstock / Mladen Mitrinovic

Lav


Lavovima je ove nedelje bolje da „ne uzimaju bika za rogove“ i zaborave na uspeh u poslovnom životu. U finansijskom sektoru bolje je ne krojiti događaje. Zvezde i planete će ometati važne poduhvate i sprovođenje smelih ideja. Pozitivan stav i želja za uspehom pomoći će im da se izbore sa privremenim poteškoćama i reše postavljene zadatke, ali za povremene neuspehe ne treba kriviti sebe ili bilo koga drugog.

 

Devica


Početkom nedelje, zbog jakog negativnog uticaja Merkura, Device ne bi trebalo da se aktivno bave finansijskim pitanjima. Krajem nedelje uticaj planete će malo izbledeti, ali je ipak bolje zadržati prisebnost i odupreti se porivu da svoju ušteđevinu uložite u sumnjive projekte. Od petka možete i rešavati goruće probleme i tražiti dodatni prihod.

Vage


Ove nedelje Vagi će se možda činiti da stvari ne idu onako kako bi želele. To je zbog činjenice da je došlo vreme za promene koje će pomoći privlačenju pozitivnih događaja u životu u budućnosti. Na kraju nedelje možete ići u kupovinu, kupiti potrebnu robu i čak uštedeti zahvaljujući profitabilnim promocijama, ali glavna stvar je da ne kupujete ništa što nije neophodno.

 

Škorpija


Škorpije bi trebalo da ostave pitanja novca po strani, jer su sada sve velike planete u padu. U ovom periodu postoji rizik da se rastanete sa delom svoje ušteđevine ili postanete žrtva prevare. Ovi dani su pogodni samo za razumnu potrošnju, ali ne treba trošiti novac na ažuriranje imidža ili na renoviranje kuće, kupovinu skupih stvari i nakita.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker