ASTROLOGIJA

Horoskop Pavela Globe od 26. 2. do 3. 3.: Jedan znak će videti PRAVO LICE PRIJATELJA, a ko ne treba da ZAJMI NOVAC?

0

Uslediće transformacije koje će promeniti živote, ali i svet, zato pažljivo pratite dešavanja na nebu u nedelji koja je pred nama 

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE foto: Shutterstock / Prostock-studio

Pavel Globa je trenutno jedan od najpoznatijih i najpopularnijih astrologa u Rusiji. Veliko iskustvo u pravljenju prognoza čini njegove horoskope tačnim i efikasnim.

 

U svim oblastima života sredinom februara može biti mnogo poteškoća za svaki znak. To znači da će se svet transformisati na dubokom nivou, a ne na bolje.

 

Pavel Globa upućuje na to kako svaki pripadnik Zodijaka treba da se ponaša kako bi sreća bila na njegovoj strani u ovom važnom trenutku gde se sapajaju zima i proleće. Ako sledite ove saveta život će vam biti lepši i lakši.

Ovan


Ovan treba da podigne svoju energiju na novi nivo kako bi se suočio sa problemima. Da biste to uradili, potrebno je da radite fizičke vežbe, ali bez fanatizma, jer može imati suprotan efekat. Ovo je dobro vreme za početak dijete i zdravstvenih tretmana. U ovom trenutku ne bi trebalo da se očajnički svađate sa svima i na bilo koji način dokazujete da ste u pravu.

 

Bik


Ovo će biti dinamična nedelja za Bika, koja će postati jedna od najtežih i najvažnijih na putu ka uspehu i sreći. Ovo je važno vreme za veze jer će mnogi Bikovi možda morati da donesu važnu odluku o tome da li da nastave ili raskinu. Morate reći svojoj voljenoj osobi o svojim zahtevima, željama, uslovima. Možda će i sami Bikovi morati da daju neku vrstu obećanja tokom ovih sedam dana.

Blizanci


Glavni zadatak Blizanaca u ovom periodu je da reši najvažnije probleme, kao i da počne da sprovodi planove koji su planirani u prošlosti. Nema potrebe da važne stvari odlažete za kasnije. Blizanci samo treba da se saberu i prestanu da budu lenji. U budućnosti će biti mnogo lakše kombinovati ljubav i posao, ali sada morate da napravite izbor - ili jedno ili drugo.

 

Rak


Rakovi će morati malo da se odmore od svakodnevnih nevolja, posvetivši se porodici i opuštanju. Ne vredi započeti novu romansu, jer ljudi sada nisu potpuno iskreni. Naravno, Rakovi se mogu otvoriti za nove ljude, ali je nepoznato kuda će to dovesti. Mogući su zdravstveni problemi zbog slabe Venere. Astrolozi pozivaju Rakove da se ne uznemiravaju zbog nevolja, već da izvuku neke zaključke o sebi i svojim postupcima.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker