ASTROLOŠKE PROGNOZE

Pridržavajte ih se i život može krenuti nabolje: Horoskop HITNIH SAVETA za svaki znak Zodijaka od 19. do 25. februara

0

Astrolozi imaju važne savete za svaki horoskopski znak u ovoj sedmici februara.

Kojih saveta se trebea pridržavai ove nedelje?
Kojih saveta se trebea pridržavai ove nedelje?foto: Kiselev Andrey Valerevich, Shuterstock

Strelac

 

Ove nedelje možete postati razočarani svojim radom i pomisliti da to nije za vas. Međutim, nemojte žuriti da donosite odluke i iznenada se preselite negde. Sačekajte bar do sredine marta. U međuvremenu razmislite šta je dobro u vašem poslu. Ako ne radite, razmislite o tome gde je i u čemu vaša vrednost.

 

Jarac

 

Kupite neku svetlu sliku za svoj stan ili je obojite sami, sada je vašem životnom prostoru potrebna sveža energija. Sada će vam to posebno trebati, dok se Sunce povezuje s vašom planetom, Saturnom.

 

Vodolija

 

Ne skačemo okolo, ne planiramo mnogo i ne počinjemo nešto važno. Sada nije trenutak kada univerzum stoji pred vama otvorenih vrata i mogućnosti. Malo sporije, malo smirenije, malo manje kategorično, zahtevno prema sebi i drugima.

 

Ribe

 

Kreirajte, stvarajte, ne samo nešto umetničko i kreativno, već i svoju sudbinu. Budite strpljivi, primenite disciplinu i sledite predviđeni put. Meditacija i pravilne tehnike vizuelizacije biće vam sada velika podrška i inspiracija.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

 

 

 

makonda-tracker