zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 19. do 25. februara)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, po danima, do 25. februara.

Šta vam donosi horoskop za ovu nedelju?
Šta vam donosi horoskop za ovu nedelju?foto: Shutterstock / Olena Zaskochenko

20. februara Sunce prelazi u znak psihologije, tajni, snova, božanske energije i misticizma Riba. Ovo uvek stvara posebnu atmosferu u vazduhu, kada svaka osoba mora da uroni u lični akvarijum iskustava i emocija, kako bi razumela sebe i pripremila se za novi ciklus.

 

Ove godine Sunce će ući u znak Riba, u kome će se povezati sa Saturnom – već početkom nedelje osećaćemo promene. Ona iskustva koja ste uspešno izbegli ili pokušali da ne primetite uskoro će se osetiti.

 

Saturn je planeta koja voli da skida ružičaste naočare, a u znaku Riba bukvalno insistira da svaka osoba svoje senzacije i osećanja nazove pravim rečima.

 

Šta nas čeka u nedelji od 19. do 25. februara?

 

Nedeljni horoskop po danima, od 19. do 25. februara

 

Ovan

 

U ponedeljak, 19. februara, Sunce u trigonu sa Mesecom u Blizancima pokloniće komunikaciju sa braćom i sestrama. Sastanak sa nekom ženom je verovatan. U utorak, 20. februara, Sunce prelazi u znak Riba, što čini mogućim tajne sastanke i komunikaciju o dubokim psihološkim temama.

U sredu, 21. februara, Venera i Mars se spajaju na 5 stepeni Vodolije, naglašavajući temu odnosa. Mars, kao dispozitor čvora budućnosti, a Venera – prošlosti, stavlja u prvi plan izvesnu sudbinsku sponu u odnosima sa prošlim i budućim partnerom ili poslodavcem. U subotu i nedelju, 24. i 25. februara, biće pun mesec u Devici, koji će vam doneti odluke o poslu. Takođe, možete zakazati sastanak sa lekarom da biste dobili dijagnozu.

 

Bik

 

U ponedeljak, 19. februara, Sunce u trigonu sa Mesecom u Blizancima doneće komunikaciju o finansijama sa jednim od vaših šefova. U utorak, 20. februara, Sunce prelazi u znak Riba, što donosi komunikaciju sa pametnom grupom ljudi ili sa kreativnim ljudima. U sredu, 21. februara, Venera i Mars se povezuju na 5 stepeni Vodolije, donoseći temu odnosa sa vašim poslodavcima. Verovatno ćete biti suočeni sa novim izborom karijere. 

U subotu i nedelju, 24. i 25. februara, biće pun mesec u Devici, koji će vam doneti odluke o deci i ljubavi. Možda ćete preuzeti odgovornost za neko dete. Takođe u vašoj sudbini može postojati pitanje odgovornosti za partnera sa kojim imate ljubavne vibracije. Moguće je završiti priču ili preći na novi nivo.

Blizanci

 

U ponedeljak, 19. februara, Sunce u trigonu i Mesec u Blizancima doneće komunikaciju koja će vam doneti inspiraciju za putovanje ili učenje. U utorak, 20. februara, Sunce prelazi u znak Riba, donoseći bitna pitanja o karijeri. Na ovaj dan možete imati važan kontakt sa svojim šefom, ocem ili nekom agencijom.

U sredu, 21. februara, Venera i Mars se spajaju na 5 stepeni Vodolije, naglašavajući temu odnosa — osećaćete da se vaše razumevanje teme ljubavi menja. Na primer, možete imati romansu sa strancem, učiteljiem ili jednostavno „nadogradite“ svoje stavove o ljubavi. U subotu i nedelju, 24. i 25. februara, biće pun mesec u Devici, koji će vam doneti odluke o nekretninama ili porodičnim planovima. Možete da završite ono što je za vas započelo 15. septembra 2023. i moglo bi da bude povezano sa vašim porodičnim životom.

 

Rak

 

U ponedeljak, 19. februara, Sunce u trigonu sa Mesecom u Blizancima predstaviće skrivenu komunikaciju koja može biti povezana sa krizom ili finansijskim problemima u vašoj porodici. U utorak, 20. februara, Sunce prelazi u znak Riba, što vam može doneti želju za učenjem, ali i odlaskom na dugo putovanje. Takođe možete pokrenuti tužbu.

U sredu, 21. februara, Venera i Mars se spajaju na 5 stepeni Vodolije, naglašavajući temu odnosa i krize u njima. Za mnoge Rakove situacija može doneti transformaciju porodičnog kapitala. U subotu i nedelju, 24. i 25. februara, biće pun mesec koji će doneti dobitak važnog dokumenta. Pored toga, možete ići na izlet.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker