ASTROLOŠKE PROGNOZE

Pridržavajte ih se i život može krenuti nabolje: Horoskop HITNIH SAVETA za svaki znak Zodijaka od 6. do 12. februara

0

Astrolozi imaju važne savete za svaki horoskopski znak u ovoj sedmici februara.

Koji su najbitniji saveti za vaš horoskopski znak ove nedelje?
Koji su najbitniji saveti za vaš horoskopski znak ove nedelje?foto: Look Studio/Shutterstock

Astrološkinja Ana Rusalkina sastavila je horoskop hitnih saveta za sve predstavnike horoskopskih znakova, i to u sedmici od 6. do 12. februara.

 

Ovan

 

Brže, bolje, još brže — ovo je vaša glavna mantra ove nedelje. Došao je trenutak kada treba da odete i uradite to što želite, ostavljajući lenjost po strani. Ako vam se zadatak čini prevelikim i neodoljivim, podelite ga na male delove i obavezno se nagradite za svaki od njih. Tako će biti lakše i efikasnije.

 

Bik

 

Prepustite se mudrosti univerzuma — on uvek zna šta je najbolje za nas — čak i kada to ne razumemo ili mislimo da sve nije u redu. Vreme će sve staviti na svoje mesto. Svaki vaš novi korak danas je pravi korak za vas i bliže ste ostvarenju svojih ciljeva.

 

Blizanci

 

Ove nedelje uradite barem jednu od svojih omiljenih stvari iz detinjstva — nešto što ste tada voleli. Možda su to klizaljke? Celo pakovanje kolačića ili sladoleda? Možda ste voleli da gledate crtane filmove (mogu se zameniti filmovima ili TV serijama) do kasno u noć? Zapamtite i ponovite to što ste voleli nekada.

 

Rak

 

Dobro je proširiti svoje vidike i naučiti nešto novo. Prijavite se za kurs, prisustvujte vebinaru, predavanju ili jednostavno pogledajte nešto edukativno i zanimljivo za vas. Ove nove informacije će doneti novu energiju vašem životu i ciljevima.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker