ASTROLOGIJA

Horoskop Pavela Globe od 5. do 11. februara: Jarčeve čeka "ŠAMAR OTREŽNJENJA", a ko će konačno pronaći PRAVU LJUBAV?

1

Dolazi vreme kada je važno da budete dvostruko pažljivi prema svemu što se dešava oko vas.

HOROSKOP PAVELA GLOBE OD 5. DO 11. FEBRUARA
HOROSKOP PAVELA GLOBE OD 5. DO 11. FEBRUARA foto: Shutterstock / Konstantin Zibert

Lav


Sada je Lavovima važno da svu svoju volju skupe u šaku kako bi postali bolji u svemu - u poslu, u svojim hobijima, u komunikaciji sa ljudima. Važno je naučiti da kritički gledate na sebe i da se ne plašite da prihvatite kritiku drugih. U tako povoljno vreme važno je čuvati se energetskih vampira, jer Lavovi mogu postati laka žrtva za njih. Toksične ličnosti će verovatno pokušati da se drže velikodušnosti i pritiska osećaja krivice.

 

Devica


Za Device je važno da ignorišu arogantne ljude. Ako predstavnici ovog znaka mogu da izaberu pravi tim za rad i okruženje u celini, onda će se šanse za uspeh povećati sa jednostavno visokih na veoma visoke. Device koje znaju da rade u timu moći će da postignu neverovatan uspeh u poslu, karijeri, pa i učenju. Za Device je važno da nauče da cene iskrenost u ljudima, jer od 5. do 11. februara ona vredi zlata.

Vaga


Vage koje očajnički žele da pronađu dečka, devojku ili srodnu dušu, verovatnije će to učiniti nego obično. Venera i Merkur su sada posebno velikodušni, ali uskoro će period velikodušnosti doći kraju. Važno je preuzeti inicijativu bez čekanja na čudo. Veze stvorene sada će najverovatnije trajati izuzetno dugo. Samoća nije najbolja opcija za Vagu u ovom periodu. Komunikacija sa ljudima će ih spasiti od bluza.

 

Škorpija


U takvim periodima Škorpije mogu imati loše snove, ali to ne znači da će biti preteče nečeg lošeg. Na taj način će anksioznost napustiti njihove duše. Planete i Univerzum će pomoći Škorpionima da na određene ljude i događaje iz prošlosti sagledaju iz drugog ugla, donoseći odgovarajuće zaključke. Sada treba da prestanete da popuštate pred provokacijama drugih i počnete da verujete svom srcu, svom šestom čulu. Planiranje stvari za budućnost će ići dobro.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker