astrologija

Horoskop Pavela Globe od 8. do 14. januara: Jarčevi mogu da PROMENE SUDBINU, a kome ništa NEĆE IĆI PO PLANU?

0

Saveti poznatog astrologa su od velike važnosti za svaki od znakova Zodijaka

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE foto: LeonidKos/Shutterstock

Lav


Ako treba da izaberete jednu, najvažniju oblast života, onda će za Lava to svakako biti posao. Energija zvezda i planeta podstiče brzo donošenje odluka, kupovinu i povećanu marljivost i produktivnost. Period od 8. do 14. januara biće za Lavove vreme kada će biti moguće reše sve najvažnije probleme bez utroška previše truda i vremena.

 

Devica


Veoma je važno da se predstavnici ovog znaka fokusiraju na najvažnije stvari. Sve što nije bitno bolje je privremeno odložiti za kasnije. Pravilno postavljeni prioriteti obezbediće optimalnu distribuciju i minimalno gubljenje nerava i vremena. Ako su voljeni u nevolji i traže pomoć, bolje je posvetiti im što više vremena. Ako samo želite da se opustite i promenite okruženje, možete i to da uradite.

 

 

Vage


Moć pozitivnog razmišljanja će pomoći Vagi da privuče ono što želi. Svako ima poteškoća, ali naš uspeh zavisi samo od toga kako se nosimo sa unutrašnjom tenzijom. Oni rođeni pod ovim horoskopskim znakom moraće da pronađu način da se otarase sumnji, strahova i zavisti. Ako sve bude u redu, ova nedelja će biti odlična osnova za buduće uspehe.

 

Škorpija


Ovo je veoma povoljan period za Škorpije, a astrolozi preporučuju da baš sada krenu da rade najvažnije stvari. Predstavnicima ovog znaka biće potreban novi pogled na život. Zvezde i planete žele da se promeni pogled na svet Škorpije. Trebalo bi da budete oprezniji u komunikaciji sa toksičnim ljudima koji vole da nameću svoje mišljenje.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker