ASTROLOŠKE PROGNOZE

Nekima početak godine nosi OZBILJNE PROMENE: 3 znaka na čiji plan finansija će uticati MLAD MESEC u Jarcu od 11. januara

0

Velika iznenađenja stižu s prvim mladim mesecom u 2024. godini, a među njima i finansijski boljitak za neke znakove.

Stiže prvi mlad mesec u 2024. godini
Stiže prvi mlad mesec u 2024. godinifoto: Max4e Photo/Shutterstock

Prvi mlad Mesec 2024. godine javlja se u znaku Jarca i može doneti ozbiljne promene u resursima. U vreme mladog meseca, Uran, planeta iznenađenja, biće u Biku, a u Devici će biti crni mesec, koji je odgovoran za dokumente i dogovore.

 

Stoga, očekujte da se zbog ovih tačaka u vašim finansijskim poslovima mogu desiti prava iznenađenja, koja vas mogu i oduševiti, pa čak i uplašiti.

 

Blizanci

U vreme mladog Meseca, u vašem sektoru porodičnog kapitala biće Sunce, Mesec i Mars, što može doneti novi izvor prihoda vašem partneru ili ćete se zajedno odlučiti za hipoteku ili kredit. Pored toga, možda ćete početi da dobijate investicije iz nekog internet projekta, posebno ako ste ga pokrenuli 2023. godine.

Devica

U vreme mladog Meseca, Sunce, Mars i Mesec će biti u vašem sektoru ličnih projekata, što može doneti novi ciklus finansija iz vašeg ličnog posla. Zanimljivo je da je u vašem znaku crni mesec, koji može da donese iznenadne nezvanične prihode, a Uran u sektoru međunarodnih odnosa može da donosi narudžbine stranih partnera ili klijenata. Pored toga, neki vaš projekat može početi da stvara prihod za vas.

 

Kome stižu prihodi i dobar plan finansija u narednom periodu?
Kome stižu prihodi i dobar plan finansija u narednom periodu?foto: Cozy Home/Shutterstock

Strelac

U vreme mladog meseca, Sunce, Mesec i Mars će biti u vašem finansijskom sektoru, što znači da ćete možda imati novi izvor prihoda, najverovatnije zahvaljujući pomoći nekog muškarca ili zbog proboja u vašem ličnom poslu. Mars upravlja kućom vaših sopstvenih projekata, tako da ćete imati dobru zamisao koja odjednom može početi da stvara ozbiljan prihod, piše wday.ru.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

"BIĆE VELIKIH I NAGLIH PROMENA, OSETIĆE SE POVEĆANA NERVOZA" Astrolog iznela šok tvrdnju: Evo zbog čega je BITAN 21. januar!

 

makonda-tracker