astro prognoze

Jarčevi, Ribe, Vodolije, čeka vas velika promena! LJUBAVNI nedeljni horoskop za svaki znak Zodijaka (do 6. avgusta)

0

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za prvu nedelju avgusta na ljubavnom planu.

ljubavni horoskop za prvu nedelju avgusta donosi jednom znaku pravu letnju čaroliju
ljubavni horoskop za prvu nedelju avgusta donosi jednom znaku pravu letnju čarolijufoto: ViDI Studio/Shutterstock

Osim uopštenog nedeljnog horoskopa, pogledajte i konkretno na ljubavnom planu kakve su vam prognoze:

 

OVAN

 

Nalet pozitivne energije u ljubavi obliće vas entuzijazmom. Čeka vas zanimljivo poznanstvo, a nekoga i obnavljanje stare ljubavne veze, sada s više uspeha. Ovnovi će biti prava vatra kada je u pitanu strast u ljubavnim vezama. Ne gubite vreme s onima koji vam jasno stave do znanja da nisu zainteresovani.

 

BIK

 

Od utorka kreće vreme strasti. Osećaćete se privlačno, a to vaše samopouzdanje odraziće se na to da ćete mnogima zapasti za oko, najviše na poslu. Nemojte ulaziti u kratkotrajne afere, jer nećete imati zadovoljstvo od njih.

 

 

BLIZANCI

 

 

Pun Mesec će uticati na Merkur, planetu koja je vladalac vašeg znaka. Mada biste želeli da u odnosima sve teče lagano, Saturn će tu malo otežati stvari i doneti zrelost u razmišljanja. Odrecite se onoga što vam ne može doneti dobro na duže staze, iako sad romantizujete situaciju. Nije zabavno, ali je prava stvar za vas u ovom trenutku.

 

RAK

 

 

Nove simpatije, nova inspiracija; neko sasvim nov vam se dopada, a vaš stav će tu osobu definitivno privući vama. Svežu energiju donosi i novo poznanstvo. Ne dozvolite da vas loše finansije odvuku od mogućnost avanture s osobom koja vam se dopada.

 

devojke u znaku raka upoznaće novu simpatiju i čeka ih prava avantura
devojke u znaku raka upoznaće novu simpatiju i čeka ih prava avanturafoto: Shutterstock/Jacob Lund

LAV

 

 

U centru ste pažnje gde god se pojavite, a to vama Lavovima prija. Međutim, vaši standardi su visoki i ne dozvoljavate svakom da vam priđe. Verujte svom instinktu i ove nedelje ne ulazite ni u kakve avanture ako niste sigurni da je to ono što vam može služiti na duže staze.

 

DEVICA

 

 

Ova nedelja nije idealna na ljubavnom planu za vas. Usporavate odnos u kome ste jer vam deluje da sve ide prebrzo i najbolje je da verujete svojoj intuiciji. Tek kasnije ćete saznati razlog zbog kog će se ispostaviti da ste bili u pravu. Otvorite četvore oči, vreme je da budete odgovorni i zreli kako ne biste bili povređeni.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker