zvezde kažu

Veliki NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 30. jula do 6. avgusta)

0

Početak avgusta donosi nekom znaku peripetije, a drugima šansu za promene... Proverite svoju astro prognozu,

nedeljni horoskop poručuje jednom znaku da mir potraži u prirodi
nedeljni horoskop poručuje jednom znaku da mir potraži u prirodifoto: Zolotarevs/Shutterstock

Šta vam donosi nedeljni horoskop za početak avgusta?

 

OVAN

 

Pokušajte više da se odmarate. Produženi prekomerni rad može uzrokovati zdravstvene probleme. Pazite na ishranu, usled umora i stresa, moguć je povećan apetit. Astrolozi savetuju da nađete vremena za kreativnost. Radoznalost i interesovanje za nove stvari će povećati vaše mogućnosti. Bolje je da ove nedelje ne započinjete novi posao. Imaćete vremena da pravilno odredite prioritete. Slušajte svoju intuiciju, ona vas neće izneveriti. Za vikend zapišite sve ideje koje vam padnu na pamet, mogu biti pokretač novih poslova. Uživajte više u porodičnim odnosima.

 

BIK

 

Počinje povoljno vreme za nove poslove, kao i za kupovinu. Bikovi će moći da poboljšaju svoj život, ali za to će prvo morati da probude svoju snagu i da očiste srce od negativnosti. Krajem nedelje mogući su neočekivani troškovi, pa astrolozi savetuju da ne žurite sa odlukama. Morate koristiti savete voljenih, donositi odluke mudro i pažljivo. Na poslu izbegnite ogovaranja, glasine i tračeve.

 

 

BLIZANCI

 

Astrolozi savetuju da se ne zaboravite da sreća nije samo novac. Da, lakše je živeti u bogatstvu nego u siromaštvu, međutim, to uopšte ne znači da je novac sreća u krajnjem slučaju. Ove nedelje, Blizanac će moći to da oseti i razume. Ovo je vreme uvida, vreme promena, kako unutrašnjih tako i spoljašnjih. Astrolozi savetuju da delujete brzo. Takođe, nemojte se plašiti važnih finansijskih odluka, okolnosti za njih su sjajne.

 

RAK

 

Početak nedelje je period kada ne treba žuriti sa donošenjem odluka, posebno kada je u pitanju novac. Neželjeno je pozajmljivati. Dobar je trenutak za nove početke. Želite da postignete svoje ciljeve što je pre moguće, ali okolnosti to ne dozvoljavaju. Slobodno vreme iskoristite za rešavanje nagomilanih sitnica.

 

kome je vreme za odmor ove nedelje, sudeći po astro prognozama?
kome je vreme za odmor ove nedelje, sudeći po astro prognozama?foto: Maria Markevich/shutterstock

LAV

 

Lav treba da nauči kako da pravilno komunicira sa toksičnim ljudima kako bi se zaštitio od njihovog negativnog uticaja. Posebna pažnja se preporučuje u porodičnim stvarima jer rizikuju da budu upleteni u svađe. Biće mnogo neprijatnih ličnosti, tako da morate da gledate stvari dublje. Red i pažnja su glavni saveznici ove nedelje. Planete savetuju da ostavite misli o reformama i promenama za kasnije, a sada zauzmite poziciu posmatrača.

 

DEVICA

 

Fokusirajte se na finansijsku sferu svog života: pokušajte da manje trošite, naročito na nepotrebne stvari i da promenite navike koje vam tanje budžet. Naporan rad će vam se sigurno isplatiti, samo budite strpljivi i uporni. Devicama će kraj jula i početak avgusta doneti mirniji period, bez neprijatnih iznenađenja.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker