PROVERITE

Za 3 znaka DANAS JE TAJ DAN: Koji je vaš NAJSREĆNIJI DATUM u avgustu 2023. godine?

0

Zavirite među zvezde i otkrijte kada treba da budete u pripravnosti kad je sreća u pitanju 

Srećni datumi u avgustu 2023. godine
Srećni datumi u avgustu 2023. godine foto: Shutterstock/Halay Alex

Kako avgust 2023. počinje pod retrogradnom Venerom u Lavu, jasno je da se više ne možete sakriti od istine. Iako možete imati sve ideje koje želite da vaš život teče, na kraju, nije baš sve u vašim rukama, 

 

Kada shvatite da univerzum ima daleko bolje planove za vas nego što možete da zamislite, konačno ćete otpustiti sve ideje i uverenja koja su vas samo držala okovanim za uverenje da se nekako morate iscrpiti da biste izgradili život koji volite. 

 

Plavi Meseca u kome su pun Mesec Vodolije i Riba donosi promene koje vam pomažu da naučite da je sloboda uvek potrebna za život u izobilju i radosti.

 

 

Najsrećniji dan svakog horoskopskog znaka u avgustu 2023:


Ovan

 

Najsrećniji dan: utorak, 2. avgust 2023

 

Šta god da radite tokom avgusta 2023, razmišljajte o proširenju. Izađite iz svoje zone udobnosti i uspostavljate kontakt sa novim vezama ili onim prijateljima s kojima se niste čuli neko vreme. Bez obzira da li to vodi ka novoj karijeri ili samo širenju vidika - vreme je da se pokrenete.

 

Pun Mesec u Vodoliji će naglasiti prednosti različitih veza u vašem životu što će vam na kraju pomoći da se bolje uskladite sa srećom i obiljem koje se nadate da ćete stvoriti.

 

Bik


Najsrećniji dan: utorak, 2. avgust 2023

 

Pošto je posao u poslednje vreme za vas centar dešavanja, vreme je da se zapitate da li je to život kakav želite. Pun Mesec u Vodoliji će aktivirati vaš sektor karijere, omogućavajući vam da vidite šta je prošlo pun krug i na šta treba da obratite više pažnje. Ovo može uključivati preuzimanje rizika ili, u najmanju ruku, odabir da krenete putem za koji smatrate da je nekonvencionalan, ali u isto vreme božanski. Zapamtite, život koji želite nikada se neće naći tamo gde ste, zato se ne plašite da probate nešto novo; to samo može dovesti do svega što ste oduvek želeli.

 

Koji je nasrećniji dan u avgustu za Bikove?
Koji je nasrećniji dan u avgustu za Bikove?foto: Maria Markevich/shutterstock

 

Blizanci

 

Najsrećniji dan: utorak, 2. avgust 2023

 

Sreća je zaista na vašoj strani u avgustu 2023. dok pun mesec u Vodoliji osvetljava svaki deo vašeg života. Teme o putovanjima, avanturama, učenju i duhovnosti prožimaće vaš život tokom avgusta 2023. godine, što će vam pomoći da zamislite da je moguće prihvatiti život drugačije nego što ste ikada zamišljali.

 

Iako ćete možda često menjati mišljenje to je sasvim u redu.  Čitava svrha života je da stalno rastete i učite, tako da uvek tražite veći smisao i svrhu u svom životu. Samo zato što možda počinjete putem koji nikada niste očekivali ne znači da radite nešto pogrešno, a sa univerzumom na vašoj strani, sigurno ćete pronaći upravo ono što tražite.

 

 

Rak
 

Najsrećniji dan: sreda, 30. avgust 2023

 

Za mesec dana, pružajući posebnu i jedinstvenu šansu za rast, darovan vam je pun Mesec u Ribama koji osvetljava vaš sektor sreće. Ono što ovo čini izuzetnijim je to što je to drugi od dva puna meseca ovog meseca, retka pojava poznata kao plavi mesec i odakle potiče izreka jednom u plavom mesecu. Morate moći da vidite šta je to. Koliko god da prolazite kroz izazove ili transformacije u svom životu, vi ste jedini koji imate sposobnost da vidite koliko sreće i mogućnosti vas okružuje.


Dok Riba osvetljava vaš sektor sreće, očekujte putovanja, avanture i nove prilike za rast. Ovo takođe može potvrditi da je put kojim ste prošli vredeo i da ste upravo tamo gde vam je suđeno da budete sada.

 

Lav 

 

Najsrećniji dan: ponedeljak, 28. avgust 2023

 

Mnogo razmišljate, ono što ste do sada radili vas više ne ispunjava, zbog čega ste nezadovoljni onim što ste do sada stvorili. Žudite za strašću, vezom i pravim značenjem. Dok prolazite kroz ovo u svakom aspektu vašeg života, tokom avgusta 2023. vaša karijera će zauzeti centralno mesto dok Uran počinje retrogradno kretanje u vašem sektoru karijere.


Uran je poznat kao veliki buditelj, a Bik vam pomaže da sagledate osnove svoje karijere i profesionalnog života. Umesto da osećate da se morate dokazati, napravite korak unazad i razmislite o tome šta je dobro i šta daje smisao vašem životu. Što se više usklađujete sa tim kako želite da se osećate u odnosu na to kako želite da budete viđeni, bićete srećniji.

 

Device - ovo je vaš srećan dan u Avgustu
Device - ovo je vaš srećan dan u Avgustu foto: Look Studio/Shutterstock

 

Devica

 

Najsrećniji dan: ponedeljak, 28. avgust 2023


Umesto da mislite da konačna sreća i blagoslovi postoje na nekom dalekom mestu, iskoristite avgust 2023. da shvatite da oni možda već postoje oko vas. Ispunjenje koje tražite desiće se kada izgradite nesuglasice ili postignete zarctane ciljeve. Umesto toga, uključite se u sebe, kako se osećate i iskreno pokušajte da na sve u svom životu gledate iz novoje perspektive.

 

Dok Uran počinje svoje retrogradno putovanje u Biku tokom avgusta 2023. godine, videćete da je vaš sektor sreće upaljen, ali to će biti više period za razmišljanje, a ne za direktnu akciju. Ovaj deo vašeg života pomaže vam da rastete i povezuje vas sa većim smislom. Dok krećete na ovo putovanje, shvatite da svaki put kojim niste krenuli nije propuštena prilika, već sam blagoslov za koji ste se molili.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker