zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP od 13. do 20. marta: Škorpije, vreme je za ljubav ili romansu, Bikove očekuje uspeh na svim poljima

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Da li će ove nedelje doći do novih kontakata na poslu? Proverite u novom nedeljnom horoskopu
Da li će ove nedelje doći do novih kontakata na poslu? Proverite u novom nedeljnom horoskopufoto: Shutterstock

Vaga

 

Vage mogu da steknu optimizam. Ove nedelje budite aktivni na svim poljima. Negujte odnose sa kolegama i prijateljima. Bolje je posvetiti nedelju dana jednom, ali važnom poslu. Na ovaj način će se moći daleko napredovati i obezbediti uspeh u narednim mesecima. Odluke donete u ovom trenutku biće od velike važnosti.

 

Škorpija

 

Ovo je najbolje vreme za ljubav i romansu. Ne trošite više novca nego što imate, izbegnite bespotrebne troškove. Naučite da kontrolišete svoje impulse. Ovo će pomoći u uštedi novca.

 

Strelac

 

Razmislite i shvatite u kom pravcu treba da krenete u životu. U mislima potražite i odgovorite na važna pitanja iz ljubavne sfere. Ovih dana se možete prisetiti grešaka iz prošlosti, ali iz njih samo izvucite važne lekcije. Trebalo bi da se fokusirate na sadašnjost kako biste se oslobodili prošlosti i poboljšali budućnost.

 

Jarac

 

Obezbedite sebe izdržljivošću i marljivošću kako se ne biste zbunili u ostvarenju planova. Ako nešto radite, fokusirajte se da to ne donosi korist samo vama, već da može da posluži i drugima. Sačuvajte tajne, a sagledavanje više mogućnosti može vam pomoći da se bolje organizujete.

 

Škorpije čeka nova ljubav
Škorpije čeka nova ljubav foto: Ground Picture/Shutterstock

 

Vodolija

 

Očekuje vas nedelja komunikacije. I u poslovnoj i u ljubavnoj komunikaciji, Jarčevi bi trebalo da ostanu iskreni i saslušaju druge. Ovo će pomoći da se unapred razume kakav je sagovornik. Ovo je jedan od najuspešnijih perioda za nove početke. Iskoristite šanse pre nego što vam izmaknu.

 

Ribe

 

U finansijskom i radnom sektoru konkurencija će se povećati. Merkur će biti slab do nedelje, pa sve kupovine planirajte unapred i ne podležite emotivnim impulsima u poslu i finansijama. To može dovesti do gubitka sredstava. Glavni zadatak Riba ove nedelje je da nikome ne daju prazna obećanja.

 

 

makonda-tracker