u 13: 40

PUN MESEC U DEVICI donosi VELIKE promene! Mogući sukobi, raskidi toksičnih veza i izbacivanje loših navika (od 7. marta)

0

Uticaj punog meseca će se osećati naredne dve nedelje, a to vreme je idealno da iskoristite za oslobađanje, meditaciju i šišanje.

Pun mesec u Devici je idealno vreme da napravite promene u ljubavnom životu
Pun mesec u Devici je idealno vreme da napravite promene u ljubavnom životufoto: Shutterstock/jakkapan

Pun mesec u Devici dogodiće se sutra, 7. marta u 13:40. Ovaj astrološki događaj je potpuno povezan sa Uranom,a značenje punog Meseca u martu 2023. godine u astrološkom pogledu biće povećanje samosvesti za oslobađajuće promene.

 

Poboljšana intuicija će vam takođe pomoći da se brzo prilagodite promenljivim uslovima.

 

  • Idealno vreme da napravite promene

 

Napet aspekt Venere iz punog meseca u martu 2023. ukazuje na napetost u vezi ili nesigurnost u pogledu slike o sebi. Pozitivan uticaj Urana čini ovo savršenim vremenom da započnete promenu u svom ljubavnom životu ili izgledu. Ili još važnije, promenu u načinu kako volite sebe.

 

  • Mogući sukobi


Sunce nasuprot Mesecu dovodi vaš dom, porodicu i intimne odnose u oštriji fokus za naredne dve nedelje ove mesečeve faze. Suprotstavljene sile, kao što su posao protiv kuće ili ono što vam treba nasuprot onoga što želite, stvaraju unutrašnju tenziju i spoljne pritiske. To može dovesti do sukoba i kriza koje crpe vašu energiju.

Lunarni kvaliteti emocija i instinkta dostižu vrhunac u vreme punog meseca. Zato iskoristite svoju povećanu emocionalnu snagu i intuiciju da biste prevazišli sve izazove u vezi. Podsvest vam omogućava iskren i uravnotežen pogled na vaše odnose. Videćete bilo kakvu dinamiku odnosa ili negativna osećanja koja izazivaju nesklad.


Puni mesec u trigonu sa Uranom smanjuje vaše inhibicije, omogućavajući vam da otvorenije izrazite svoja osećanja. Takođe smanjuje ograničenja kako bi vam pružila veću slobodu i nezavisnost. Napuštanje vaše zone udobnosti donosi promenu i uzbuđenje bez izazivanja uznemirenosti i haosa.

 

  • Nova iskustva i novi ljudi

 

Pojačana intuicija i samosvest omogućavaju vam da delujete spontanije. A uz više fleksibilnosti i otvorenosti, možete brzo da iskoristite nove mogućnosti i iskoristite promenljive uslove. Moguća su nova iskustva, otkrića i avanture.

Ovo je dobar trenutak da pokrenete progresivne promene i pokušate nešto novo. Mogli biste da upoznate ljude različitog etničkog ili kulturnog porekla od vas samih. Ovo je takođe dobar trenutak da prekinete loše navike i napustite dosadne ili nezdrave veze.

Uticaj punog meseca biće istaknut naredne dve nedelje
Uticaj punog meseca biće istaknut naredne dve nedeljefoto: kdshutterman/Shutterstock
  • Veća potreba za ljubavlju

 

Pun Mesec kuincunk Venera povećava vašu potrebu za ljubavlju i privrženošću. Ali to takođe može povećati napetost u vezi zbog neravnoteže koja uključuje emocionalnu podršku i ljubav. Ako količina primljene ljubavi nije ista kao data, napetost će eskalirati do tačke preokreta ili krize da bi se uspostavila ravnoteža. Ovo može da varira od svađe do ljubavne veze, u zavisnosti od toga koliko su problemi ozbiljni.

 

Moguća je i lična neravnoteža koja uključuje samoljublje. Možda ćete tražiti emocionalnu utehu u slatkoj hrani, alkoholu ili psihoaktivnim supstancama. Bilo da ste slobodni ili u vezi, biće vam sve teže da zadovoljite svoje emocionalne potrebe tako što ćete ljubav zameniti drugom slatkom željom. Kontinuirano nagomilavanje, a zatim otpuštanje napetosti može postati problem koji se ponavlja

 

  • Uticaj vidljiv naredne dve nedelje

 

Uticaj punog meseca 7. marta traje dve nedelje do mladog meseca 21. marta.

 

Ova faza opadajućeg meseca je dobra za oslobađanje i otpuštanje, odmaranje, lečenje, regeneraciju, kontemplaciju, meditaciju, rasterećenje, berbu, orezivanje i šišanje.

makonda-tracker