važi za sve znakove

3 stvari kojih morate da se rešite u narednih nekoliko dana: PUN MESEC U DEVICI će vam zahvaljujući tome doneti sreću

0

Šta treba izbaciti iz svog života tokom punog meseca? Kako astrolozi kažu, sa stvarima sa ove liste ne smete nastaviti

pun mesec u devici u martu 2023. godine
pun mesec u devici u martu 2023. godinefoto: dhiecobain, Shutterstock

Sedmog dana marta počinje faza punog meseca, koji će biti u polju Device.


To znači da počinje savršen period za preuređenje, reorganizaciju, odbacivanje svega što blokira protok energije. Na taj način oslobađa se negativna energija i otvara prostor za privlačenje pozitivnog i blagostanja.


Uz sve to, trenutno smo u vladavini Riba, koja pruža beskrajne mogućnosti, jača maštu i stvara pogodnu situaciju za ostvarenje ciljeva.


Međutim, kako biste uspeli u svemu tome, potrebno je da se rešite nepotrebnog balasta i oslobodite sebe i svoj život od svega što koči napredak.

 

Da biste to ostvarili, potrebno je da se rešite sledećeg.

 

  • Odlaganje

 

Koliko god ponekad bilo ugodno reći "Sutra ću", jasno vam je da to nije dobro rešenje.


Time samo izbegavamo neodložno, blokiramo protok energije kroz život i sabotiramo sami sebe.

 

pun mesec u devici u martu 2023. godine
pun mesec u devici u martu 2023. godinefoto: Shutterstock/jakkapan

Zato je važno blagovremeno završiti sve obaveze i izboriti se na vreme kako bismo sutradan bili bezbrižni, koliko god težak, dosadan ili neprijatan posao bio u pitanju.

 

  • Samokritika

 

Koliko god negativnih ljudi ili čak neprijatelja imali u životu, sami sebi često umemo da budemo najstroži kritizeri. Često čak i nesvesno krivimo sebe za stvari za koje zapravo nismo krivi, preispitujemo svaki svoj potez, merimo da li je mogao da bude bolji...


Čak i kada smo u pravu, to nije konstruktivna samokritika, već uglavnom vodi u negativnu energiju i loše misli i blokira nas u daljem napredovanju.

 

Nije moguće uvek biti savršen u svemu što činimo, niti je moguće znati sve. U redu je da ponekad posrnemo, ako naučimo neku lekciju posle svega, zar ne?

 

  • Preterano razmišljanje

 

Dobro nam je poznato da prekomerno razmišljanje o problemima dalje obavezno vodi u strahove i zabrinutost – to je neizbežna posledica svakog neprestanog preispitivanja, ponavljanja istih scenarija u glavi, opterećivanja prošlošću...

 

pun mesec u devici u martu 2023. godine
pun mesec u devici u martu 2023. godinefoto: Shutterstock/Yudhistirama

Zbog toga je veoma važno pronaći način da se opustite i ostavite prošlost, kao i probleme, sa strane i posvetite se ispunjenu želja i budućnosti, odnosno da negativne misli zamenite pozitivnim.

 

 

makonda-tracker