+ najbolji i najgori dan

Detaljni NEDELJNI HOROSKOP od 5. do 11. marta: Blizance očekuje strasna ljubav, Device će biti izložene stresu

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Zavirite među zvezde, koji je vaš najbolji dan ove nedelje?
Zavirite među zvezde, koji je vaš najbolji dan ove nedelje?foto: Shutterstock / PeopleImages.com - Yuri A

Vaga 


Posao – Moraćete da zapamtite mnogo informacija, ali nećete moći da se pohvalite zavidnom koncentracijom. Poslovni događaji će navesti Vage da sklope ili raskinu partnerstvo i upoznaju pravo lice svojih kolega.

 

Ljubav - Vaša prava sreća leži u porodičnom miru i druženju sa odabranim ljudima, koji će vam pružiti emotivno utočište. Ignorišite slabosti vašeg partnera i pokažite osećaj ustupaka i praštanja. Ovo će vam pomoći da izbegnete velike turbulencije.

 

Zdravlje – Pošto će vam svakodnevica biti puna uzbuđenja, računajte na povećanu dozu stresa i napetosti. Moraćete više da se opustite, duže spavate i izbegavate ljude koji vam smetaju ili vas nečim iscrpljuju.

 

Najbolji dan: 10. mart

 

Najgori dan: 7. mart

 

 

Škorpija


Posao - Poslovna situacija za Škorpije će početi da se popravlja, pa će stari problemi pasti u zaborav. Ako ste umetnik, sportista ili biznismen, Merkur podržava svaki vaš korak van proseka. Dajte prostora svojim idejama.

 

Ljubav - Brakovi i buduće veze ući će u zreliju fazu. Mogli biste planirati zajedničke poslovne poduhvate. Na primer, kupovina i prodaja stana, pokretanje privatnog biznisa ili aktivnije učešće u zajedničkim karijerama i poslovnim planovima.

 

Zdravlje – Učinite dobro svom telu, budite racionalni sa lekovima, alkoholom i konzerviranom hranom. Nedelja je odlična za terapiju, odlazak kod zubara i obavljanje drugih pregleda, ali i za ulepšavanje.

 

Najbolji dan: 11. mart

 

Najgori dan: 5. mart

 

Najtačniji nedeljni horoskop od 5. do 11. februara
Najtačniji nedeljni horoskop od 5. do 11. februara foto: Shutterstock/G-Stock Studio

 

Strelac


Posao - Pripremite se za moguće probleme sa kancelarijskim kolegom ili nadređenim, koji će biti nepravedni prema vama. U takvim situacijama bacite svoje karte na sto i započnite otvoren razgovor.

 

Ljubav - Određene stvari su ljubav na prvi pogled. Trenuci romantike će se smenjivati sa trenucima strasti. Strelcima će dane obogatiti vikend izleti, večernji izlasci i šetnje. Zaljubljeni će lebdeti na sedmom nebu, a oni koji su vezani biće bliže povezani sa svojim partnerom.

 

Zdravlje - Nalazite se u periodu kada osećate da imate više energije i izdržljivosti. Međutim, Merkur u Ribama može da vam izazove manje probleme, zbog kojih ćete možda biti manje u stanju da se koncentrišete i bićete pomalo zbunjeni.

 

Najbolji dan: 5. mart

 

Najgori dan: 8. mart

 

 

Jarac 


Posao - Poslodavci će rado prihvatiti vaše ideje i malim, ali značajnim pohvalama motivisati da budete još efikasniji. Dobra koncentracija, kreativnost i mašta biće od velike koristi umetnicima.

 

Ljubav – Pokušajte da na vreme uočite štetan uticaj prijatelja ili rođaka na vašu ljubavnu vezu. Okruženje će zbuniti Jarčeve svojim primedbama, koje bi povremeno mogle da poljuljaju vaše pozitivno mišljenje o partneru. 

 

Zdravlje – Nalazite se u osetljivom periodu, pa je potreban povećan oprez. Budite oprezni u saobraćaju, a ako se aktivno bavite sportom, povrede nisu isključene. Vodite računa o svojim nogama, kolenima, zglobovima, kičmi i zubima!

 

Najbolji dan: 6. mart

 

Najgori dan: 9. mart

 

Nedelju pred nama iskoristite za uživanje u društvu voljene osobe
Nedelju pred nama iskoristite za uživanje u društvu voljene osobefoto: Shutterstock/aprilante

 

Vodolija


Posao - Ne dozvolite drugima da kontrolišu vaše odluke. Koristite povećanu mentalnu jasnoću za rešavanje poslovnih problema. Bićete veoma ubedljivi i efikasni u svemu što radite.

 

Ljubav - Zdrava seksualnost, žar i entuzijazam biće ideje vodilja za Vodolije. Moguće je romantično poznanstvo u prevozu, šetnji ili na žurkama, a pošto ćete biti radoznali, uspostavićete komunikaciju u različitim situacijama. Više je strasti u brakovima.

 

Zdravlje – Moći ćete da se pohvalite dobrim zdravljem i još boljim raspoloženjem. Bićeš svuda, ljudi će te tražiti, pa ćeš biti omiljen u društvu i glavni zabavljač. Ipak, savetujemo vam da budete oprezniji u saobraćaju.

 

Najbolji dan: 10. mart

 

Najgori dan: 5. mart

 

 

Ribe 


Posao - Novi entuzijazam i spremnost da uložite sebe u nove poslove ili jačanje stečenih pozicija daće dobre rezultate. Bićete komunikativni, verbalno spretni i veoma snalažljivi u rešavanju izazova.

 

Ljubav - Sigurni ste u nova poznanstva, flert, pa čak i mogućnost uspostavljanja nove veze sa uticajnom, bogatom osobom. Vaš libido i hormoni vas neće ostaviti na miru, pa ćete ponekad pristati na avanture. Moguća su svakakva iznenađenja.

 

Zdravlje – Mnoge Ribe će se prepustiti neumerenom uživanju u hrani i piću, što bi moglo da ugrozi njihovu liniju. Zato tople dane iskoristite za što više šetnji i kretanja. Vaše zdravlje će biti dobro, a vaše bolesti će nestati.

 

Najbolji dan: 11. mart

 

Najgori dan: 8. mart

 

 

makonda-tracker