+ najbolji i najgori dan

Detaljni NEDELJNI HOROSKOP od 5. do 11. marta: Blizance očekuje strasna ljubav, Device će biti izložene stresu

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Shutterstock / EZ-Stock Studio
foto: Shutterstock / EZ-Stock Studio

Poslovni događaji će navesti Vage da sklope ili raskinu partnerstvo i upoznaju pravo lice svojih kolega, dok će Ribama biti teško da obuzdaju libido i hormone.

 

Proverite šta je to što čeka vaš znak u narednih nedelju dana, od 5. do 11. marta

 

 

Ovan


Posao – Budite oprezni kada sklapate nove poslove, kako ne biste pogrešili ili promašili. Ako je potrebno, zatražite pomoć od iskusnijih kolega. Ne stvarajte neprijateljstvo u radnom okruženju, ustupite mesto ako je potrebno.

 

Ljubav – Samci Ovnovi bi mogli da upoznaju zanimljivu osobu na putovanju ili da pokažu interesovanje za osobu na uticajnoj poziciji koja bi im mogla pomoći da ostvare svoje ambicije. Bićete impresionirani njenom životnom filozofijom i načinom na koji razmišlja uopšte.

 

Zdravlje - Vaše zdravlje, ali i zdravlje vama bliskih ljudi, moglo bi da zaokupi vašu pažnju. Moraćete dodatno da vodite računa o nekome, a mogli biste i sami da uradite testove i posetite lekara.

 

Najbolji dan: 5. mart


Najgori dan: 1. mart

 

Proverite šta vas očekuje u nedelji pred vama
Proverite šta vas očekuje u nedelji pred vama foto: fizkes, Shutterstock

 

Bik 


Posao – Bikovi će dobiti korisne podatke i informacije koje će doprineti njihovom ugledu u radnom okruženju. Ako radite u medijima, ako želite da napredujete i dokazujete se, uspeh vam je na dohvat ruke.

 

Ljubav - Opijeni ljubavlju, bićete spremni na sve da spasete vezu od problema. Sigurni ste i u vesti o bivšoj ljubavi, a nije isključen ni susret koji će ponovo rasplamsati stare varnice. U bračnim odnosima biće previše ćutanja, a premalo razgovora.

 

Zdravlje – Vaše telo i duh će imati koristi od sportskih aktivnosti i aktivnijeg društvenog života. Ako imate želju da smršate ili poboljšate svoju figuru na bilo koji drugi način, sada je prava prilika - bićete uporni na ovom putu.

 

Najbolji dan: 6. mart

 

Najgori dan: 11. mart

 

 

Blizanci


Posao – Iako će vaše ideje biti teže da pretočite u dela, nemojte se obeshrabriti, i bar nemojte rušiti ono što ste izgradili. Imaćete dovoljno energije i upornosti da završite ono što ste započeli.

 

Ljubav - Sa Blizancima su moguće nove strastvene ljubavne priče, koje će biti sve samo ne konvencionalne. Vaša harizma i seksipilnost neodoljivo će privući osobe suprotnog pola, a one koji su u vezama smela radoznalost može da odvede u opasne ljubavne trouglove.

 

Zdravlje - Čitanjem, slušanjem muzike, aromaterapijom ili toplim kupkama sa mirisnim uljima, postići ćete mentalnu ravnotežu. Slaba koncentracija će vam malo smetati, ali ćete biti u vrhunskoj fizičkoj formi.

 

Najbolji dan: 9. mart

 

Najgori dan: 7. mart

 

Uživajte u najnovijoj astroprognozi za narednu nedelju
Uživajte u najnovijoj astroprognozi za narednu nedelju foto: Shutterstock/bbernard

 

Rak 


Posao – Pozitivni planetarni uticaji će pojačati i ubrzati poslovne događaje. Nove ponude će Rakovima stizati u pisanoj formi ili
telefonom, a sami ćete se izboriti za dobro plaćene poslove.

 

Ljubav - Vaši ljubavni postupci biće prožeti idealizmom i intuicijom, ali čuvajte se mogućih razočaranja ili novih ljubavnih odnosa sa neiskrenim i nevernim partnerima. Držite oči otvorene i ne nasedajte na šarmantno laskanje. Problemi se povećavaju u brakovima, piše 24sata.hr.

 

Zdravlje - Na vaše zdravlje i raspoloženje mogli bi da utiču međuljudski odnosi, odnosno kvalitet zajedničkog života i saradnja sa ljudima koje volite. Ako tamo stvari nisu u redu, osećaćete se loše.

 

Najbolji dan: 11. mart

 

Najgori dan: 10. mart

 

Koji znakovi će sledeće nedelje osetiti pravu ljubav?
Koji znakovi će sledeće nedelje osetiti pravu ljubav?foto: Shutterstock / Prostock-studio

Lav 


Posao – Preuzmi svoj deo odgovornosti i aktivno se uključi u projekte – dobićeš korisno iskustvo. Odnos sa kolegama je presudan – negujte pozitivan stav, pohvalite drugog, pronađite sredinu.

 

Ljubav - Iskristalisaćete svoje želje i mogućnosti i bićete zadovoljni sobom i svojim snalaženjem u stvarima srca. Samci Lavovi mogu upoznati osobu koja će doći iz drugog grada ili će putovati i biti prilično fokusirana na karijeru ili obrazovanje.

 

Zdravlje – Ne zanemarujte važnost odmora i opuštanja, koliko god intenzivan bio vaš dnevni ritam. Iako vaše zdravlje neće praviti veće probleme, ipak je moguć unutrašnji nemir ili nemogućnost da zaspite noću.

 

Najbolji dan: 5. mart

 

Najgori dan: 11. mart

 

 

Devica 


Posao – Nadređena osoba bi mogla biti nesklona vašim idejama ili načinu rada, što će ometati i usporavati vaš rad. Ipak, nemojte se obeshrabriti, kriza je privremena. Budite strpljivi još malo.

 

Ljubav – Udate Device će se češće svađati sa partnerom i primećivati sve veće razlike među njima. Ipak, ljubavi neće nedostajati, pa ni svađe neće moći da poljulja bračnu ravnotežu. Savetujemo samcima da više izlaze, jer im Venera donosi nekog posebnog.

 

Zdravlje - Bićete izloženi pojačanom stresu, pa iako ćete snagom duha i pozitivnim stavom odoleti pritiscima, ipak malo posvetite više pažnje zdravlju. Pazite šta jedete jer je vaša probava prirodno veoma osetljiva.

 

Najbolji dan: 8. mart

 

Najgori dan: 5. mart

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker