oni imaju razlog za slavlje

Njima tokom MARTA stiže velika svota novca: Ova 3 horoskopska znaka će se obogatiti u mesecu koji je pred nama

0

Ako željno isčekujete trenutak kada će novac pokucati i na vaša vrata proverite da li ste među onim srećnicima koji ih dobijaju u martu 

foto: Shutterstock / Watchara Ritjan
foto: Shutterstock / Watchara Ritjan

Kada je horoskop u pitanju, mnogo smatraju da se igra zvezda može shvatiti kao način da se zabavite, da se razonodite, ali ima i onih koji veruju da astrolozi mogu da predvide događaje u budućnosti. 

 

Pred vama je najnovija astroprognoza za pojedine pripradnike Zodijaka za mart mesec. Proverite, da li vam stiže novac ili ćeta na finansijsko blagostanje ipak morati duže da čekate.

 

 

Jarac

 

Sledeći mesec će biti odličan za vaše finansije. Verovatno ćete imati više novca nego što očekujete, što će vam omogućiti da si priuštite nešto što dugo priželjkujete. Mogli biste da dobijete ponudu za novi posao koji će biti odlično plaćen. Sjajno je vreme da podmirite dugove i započnete štednju.

 

Vodolija

 

Saturn će u martu napustiti vaš znak, a to vam donosi sjajne finansijske mogućnosti. Mogli biste da dobijete neočekivani bonus ili povećanje plate, a ovo je dobar mesec i za prodaju nekretnine.

 

Ova tri znaka očekuje veliki novčani dobitak u martu
Ova tri znaka očekuje veliki novčani dobitak u martu foto: Look Studio/Shutterstock

 

Ako ste nedavno uložili novac, možda ćete primetiti da je zarada počela da vam raste. Iskoristite ovaj pozitivan period za unapređenje svojih finansijskih prilika, piše Index.hr.

 

Ovan

 

U martu ćete dobiti finansijsku podršku od bliskog prijatelja ili člana porodice. Mnogi će na račun zalaganja i dobrih rezultata na poslu dobiti povišicu ili nagradu, dok će neki preći na bolje plaćeno radno mesto. Ovaj mesec bi takođe mogao da bude dobar za investicije, ali samo ako budete oprezni i proverite sve moguće rizike pre nego što donesete odluku.

 

 

makonda-tracker