a ostali?

Mesečni HOROSKOP ZA MART 2023: Bikovi treba da budu oprezni s novcem, Blizance očekuje avantura s ljudima iz prošlosti

0

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za mesec koji je pred nama 

foto: Shutterstock / baranq
foto: Shutterstock / baranq

Kraj zime se polako nadzire, a sa njim dolazi lepo vreme i ne samo to. Mart mesec za pojedine znakove Zodijaka donosi promene na bolje, ali će biti i onih koji će morati više da se potrude kada je posao u pitanju.

 

Ima i onih znakova koji će s nestrpljenjem dočekati nove šanse za ljubav, a možda i nešto više.

 

Pogledajte šta vas očekuje prema velikom mesečnom horoskopu za mart mesec, koji vam donosi Sensa

 

 

Ovan

 

Mart će biti relativno miran i odmeren period u životu Ovna. Ne očekuju se veće promene. Sve će ići po planu, a predstavnici znaka moći će da svode račune i stvore rezervu za budućnost. Neke predstavnike znaka privući će filozofija i razmišljanja o smislu života. Sredina meseca biće idealno vreme za Ovnove koji planiraju velike kupovine ili sklapanje transakcija za velike iznose. Ukoliko ste umorni, pokušajte da obnovite energiju. U ličnom životu rizikujete da budete previše zaneseni spoljnom stranom događaja i ne primetite važniju unutrašnju.

 

Bik

 

Za Bika, mart obećava da će biti neviđeno produktivan i zanimljiv mesec. Pozitivne promene će se desiti u gotovo svim oblastima života. A sve što uradite u martu biće odlična osnova za buduća dostignuća, iako ćete to osetiti mnogo kasnije. Najpovoljnija će biti prva dekada u mesecu. Bikovi mogu da pokažu svoj profesionalizam i poslovni duh u pravim krugovima. Takođe tokom ovog perioda, zvezde obećavaju predstavnicima znaka tajne romantične veze koje će postati izvor inspiracije. U drugoj dekadi meseca Bikovi bi trebalo da budu oprezniji sa novcem. Kraj marta je povoljan za pokretanje novog posla i promenu imidža.

 

Da li ćete u martu dobiti iznenada novac?
Da li ćete u martu dobiti iznenada novac?foto: Shutterstock / Watchara Ritjan

 

Blizanci

 

U martu, zahvaljujući povećanom energetskom potencijalu, Blizanci će moći da ostvare svoje snove. Pre svega, to se tiče profesionalnih dostignuća. Mnogi predstavnici znaka imaće priliku da se okušaju u novim projektima i sa entuzijazmom preuzmu predložene zadatke. Međutim, ne zaboravite na kompromis: vaša ljubav da se oduprete celom svetu može stvoriti mnoge probleme. Pazite koje reči koristite u komunikaciji kako ne biste nekoga povredili. Kraj meseca obećava prijatne romantične avanture sa ljudima iz prošlosti. Porodični Blizanci će, naprotiv, moći da ojačaju odnose i odvedu ih na novi, ozbiljniji nivo.

 

Rak

 

Mart za Rakove biće period buđenja i težnje ka novim visinama. Skoro ceo mesec sreća će biti na vašoj strani. Skromni Rakovi će neočekivano izaći iz svoje ljušture i isprobati nove aktivnosti. Eksperimenti će biti uspešni: predstavnici znaka će steći pouzdane pokrovitelje. Sredinom meseca trebalo bi da budete pažljiviji prema svom društvenom krugu. Pustite prošlost, sve najbolje je pred vama.

 

 

Lav

 

Lavove čeka veoma nemiran i kontroverzan period. S jedne strane, imaćete mnogo prilika. S druge strane, možete pronaći neverovatan broj ograničenja između kojih neće biti lako balansirati. Početkom marta Lavovi će morati da se fokusiraju na materijalna pitanja. Rešavanje finansijskih problema treba da bude jedan od važnijih zadataka. Samo sveža glava i trezven pogled na stvari će pomoći da se izborite sa izazovima. Ne pokušavajte da sve rešite odjednom: oslobodite nekoliko dana i idite na odmor ili samo dajte sebi pauzu. Misli će doći na svoje mesto i stvari će početi da se popravljaju.

 

Devica

 

Mart će otvoriti briljantne šanse za Device. Biće potrebna praksa da bi bili korisni - nemojte to zanemariti. Zvezde obećavaju Devici rast karijere, što bi moglo da okrene glave nekim predstavnicima znaka. Sredina marta će vas naterati da iznova pogledate ljubavne veze. U ovom trenutku, Device mogu započeti strastvenu romansu, ali pazite kome poklanjate srce. Više se aktivirajte, vežbajte.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker