zvezde kažu

Nedeljni horoskop od 17. do 23. oktobra: Rak će se iznenaditi i razočarati, a Vodolija bi mogla da izgubi sav novac

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Strelac

 

Zauzetim Strelcima ova nedelja će doneti poteškoće u odnosima sa partnerom. Sve što kažete nailazi na zid i negodovanje, nemate podršku ni za šta… Sada je pravo vreme da preispitate svoj odnos. Možda vas ništa više ne vezuje, a brak je postao samo navika. Zbog čega biste ostajali u takvom odnosu?

 

Jarac

 

Ove nedelje žudite za znanjem i novim iskustvima. Upišite neki kurs, učite novi jezik, krenite na radionicu. Iskoristite vreme za nešto korisno što vam u budućnosti može doneti mnogo koristi. Neki Jarčevi će otići na uzbudljivo putovanje i upoznati mnogo zanimljivih ljudi. Pazite samo da se ne zanesete toliko da potpuno zaboravite na rešavanje finansijskih pitanja.

Vodolija

 

Imate pojačanu želju za avanturom i rizicima. Osećate nalet adrenalina. Čuvajte se nepromišljenog ponašanja, ogromne su šanse da izgubite sav novac i to naročito u prvoj polovini nedelje. Ako ste u vezi, sada je sjajna prilika da učvrstite svoj odnos i podgrejete strasti. Oni koji su sami imaju šanse za romansu s kolegom ili čak šefom.

 

Ribe

 

U fokusu ove nedelje će biti partnerstavo. U poslovnim odnosima, sve ide svojim tokom, širite poslove i u inostranstvu, sklapate nova partnerstva sa uspešnim saradnicima. Međutim, u ličnim odnosima, moguće se poteškoće sa voljenom osobom. Pokušajte da rešite nesuglasice, da sve stvari raščistitite pre odlaska na spavanje.

 

 

makonda-tracker