zvezde kažu

Nedeljni horoskop od 10. do 16. oktobra: Lavovi će pronaći rešenje za sve probleme, a Škorpije će se razočarati u nekoga

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Strelac

 

Nedelja vam donosi mnogo zanimljivih prilika, šansi i poznanstava. Posebno će imati sreće oni predstavnici Strelca koji su otvoreni za sve novo, koji su spremni da uče i menjaju svoje živote. Mnogi će imati priliku da unaprede svoje profesionalne veštine, što će im kasnije doneti mnogo uspeha u karijeri. Uspećete da popravite svoju finansijsku situaciju, ali samo ako ne propustite šansu koja vam se pruža. Slobodne Strelce privući će osoba čije kvalitete i karakterne osobine cene.

 

Jarac

 

Jarčevi rizikuju da pokvare odnose sa delom svog okruženja zbog upornog držanja svojih ideja, bez obzira na ljude i situacije. Oni koji su na visokim pozicijama, lako se mogu naći u situaciji da prekorače svoja ovlašćenja i samim tim izgube svoju lidersku poziciju. Najviše uspeh aimaće oni koji pokažu sve svoje diplomatske sposobnosti i veštine.

Vodolija

 

Tokom ove nedelje pratiće vas pad energije i smanjenje aktivnosti, a mnogi će upasti u jesenju letargiju. Da biste poboljšali svoje mentalno stanje, potrebno je da se brinete o svom telu i da mu obezedite svežu energiju- povedite računa o ishrani, vežbejte disanja, praktikujte jog u i laganu šetnju.

 

Ribe

 

Veći deo nedelje biće neizvestan, što će izazvati nestabilno emocionalno stanje. Mnoge Ribe će proniknuti u sebe i dobiti odgovore na pitanja „Ko sam ja? Gde idem? Šta želim? Šta mogu da uradim kako bih bila srećna?"Mnogi predstavnici znaka suočiće se sa neiskrenošću partnera, što će dovesti do razočarenja i zahlađenja odnosa.

 

 

makonda-tracker