zvezde kažu

Nedeljni horoskop od 10. do 16. oktobra: Lavovi će pronaći rešenje za sve probleme, a Škorpije će se razočarati u nekoga

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Lav

 

Zvezde će vam pomoći da pronađete rešenje za sve probleme i popravite samopouzdanije. To će vas mentalno osnažiti i pomoći da dođete do uspeha. Na ljubavnom planu sve je u najboljem redu- čeka vas nedelja ispunjena nežnošću i romantikom. Povoljan položaj planeta skrenuće pažnju drugih na vas i podstaći će ih da vam upućuju komplimente!

 

Devica

 

Zalihe energije smanjiće se usled slabljenja Merkura, pa ako ne vodite računa o sebi, možete upasti u mnoge nevolje i probleme, pre svega zdravstvene. Izbegavajte rizično ponašanje i sve što može da vas uvali u novčane probleme. Merkur u Vagi unosi harmoniju u vaš život, što će rezultirati unutrašnjim spokojem i mirom.

Vaga

 

Tokom ove nedelje moraćete da se pozabavite pravnim pitanjima. Pojedine Vage osetiće posledioce svojih ranijih postupaka i ponašanja, mnogi će osetiti stid zbog toga. Vaše psihiloško stanje biže pomalo nestabilno- bićete u neskladu između razuma i osećanja i razuma, posebno na kraju nedelje.

 

Škorpija

 

Intuicija vas teško izneveri, a kao rezultat toga otkrićete pravo lice osobe iz svog bliskog okruženja, što će vam izazvati razočarenje, ali i ljutnju. Budite spremni da se iznenada pojave problemi ili greške izazvane ranijim postupcima. Ako ste pozveni da prisustvujete na nekom događaju ili imate važan sastanak, pokušajte da ih odližite. Nije pravo vreme da zasijate u punom sjaju.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker