zvezde kažu

Nedeljni horoskop od 26. septembra do 2. oktobra: Vagama će cvetati ruže, a Škorpije će naći ljubav tamo gde ne očekuju

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Strelac

 

Većinu narednih dana imaćete dobar vetar u leđa kada je ljubav u pitanju. Mnoga vrata će vam se otvoriti lakše nego inače, bićete pozvani na zanimljiva druženja i još zanimljivija mesta. Ako ste sami, prihvatite pozive i krećite se među ljudima. Neki će započeti male poslove i uzeti nekoliko slobodnih dana da ih obave. Pokazaće se da je to pun pogodak. Oni koji ostanu na poslu moraće da urade neke zaostatke ili sitne inventare koji su čekali. Ništa posebno.

 

Jarac

 

Zajedno ćete uživati u miru i tišini poznatih mesta. Nećete dozvoliti da vas vide na društvenim okupljanjima, već radije boravite u prirodi ili kod kuće. Oni koji još traže srodnu dušu takođe neće mnogo izlaziti, pa će najverovatnije ostati sami. Čini se da nećete moći mnogo da utičete na stvari. Uglavnom ćete biti u pravu. U ovom trenutku ćete morati da se prilagodite, ali to ne znači da kasnije nećete moći svesno da promenite stvari. Da biste bili spremni za to, nemojte biti nervozni.

Vodolija

 

Oni koji ne očekuju ništa spektakularno biće zadovoljni. Oni koji maštaju o romantičnim atrakcijama osećaće se pomalo frustrirano. Moguće je povlačenje iz društvenog života. Oženjeni ljudi će radije ostati kod kuće gde mogu mirno da uživaju. Vaš poslovni interes je više fokusiran na skrivene teme ili oblasti u kojima niste izloženi. Možda je ovo malo čudno, ali biste mogli imati uspeha upravo u pomenutom. Zato odbacite svoje predrasude i, ako treba, publiku.

 

Ribe

 

Većina narednih dana doneće mirno uživanje u zajedničkoj vezi ili diskretnu potragu za srodnom dušom. Nećete se mnogo isticati, ali to ne znači da ne žudite za ljubavlju. Naprotiv, povremeno će vas mučiti jake čežnje. Drži se. Možda ste umorni od rada iz senke i zapravo jedva čekate da dođete u prvi plan. Ovih dana će se jedna vrata polako otvarati, ali da bi zablistala u svom punom sjaju, moraćete još malo da sačekate. Zato uzmite vremena.

 

 

makonda-tracker