zvezde kažu

Nedeljni horoskop od 26. septembra do 2. oktobra: Vagama će cvetati ruže, a Škorpije će naći ljubav tamo gde ne očekuju

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Lav

 

U prvoj polovini nedelje još ćete morati da pretrpite neke frustracije, a onda od sredine nedelje počinje povoljniji period kada ćete lakše da se nosite sa svim izazovima. Zato se uzdržite i s vremena na vreme progledajte kroz prste svom partneru.

Generalno ćete se dobro snalaziti na poslu. Štaviše, ojačaćete svoje kontakte i više se angažovati sa svojim kolegama. Neki će otvoriti vrata novim ljudima na poslu ili će sami biti pozvani negde da rade. Izazovi će biti zabavni i društveni.

 

Devica

 

Ako se nekome udvarate, budite diskretniji. Ako ste u vezi, prećutkujte partnerovu kritiku. Drugi deo nedelje donosi bolje ljubavne prilike, ali još ne takve da bi se mogle razmetati. Idite korak po korak i budite strpljivi. Efikasnost kojom ćete se ponašati na radnom mestu biće fascinantna. Ovo je posledica činjenice da tačno znate šta želite, tako da nema gubljenja vremena na nepotrebna razmišljanja. Međutim, ponekad radite i sa drugima.

Vaga

 

Bićete srećni što vas drugi razumeju. Ovo će povećati poverenje u odnosima, kao i vaša očekivanja od voljene osobe. Oni koji još uvek traže srodnu dušu lako će ih sresti u svakodnevnom životu na sasvim običnim mestima. Sastanci su ovde. Nova energija koju intenzivno osećate podstaći će vas da se upustite u nove poslovne poduhvate. Bićete spretni, konstruktivni, otvoreni, žedni izazova. Lako ćete se povezati sa drugima, posebno onima koji rade na istom mestu kao i vi.

 

Škorpija

 

Ako još uvek tražite srodnu dušu, obratite pažnju na ljude iz vašeg radnog okruženja. Neko vas verovatno jako voli i jedva čeka da primetite. Ako ste u vezi, vaša veza će biti stabilna, a obe strane zadovoljne i mirne. Neki će se okrenuti borbenom stilu. Drugi će nastojati da pomognu što je više moguće onima koji uče ili tek počinju u poslu. Treći će tražiti mogućnost rada negde daleko, po mogućnosti na drugom kontinentu. Biće i onih koji će istraživati duhovno.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker