zvezde kažu

Nedeljni horoskop: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 31. januara)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Alex Volot/Shutterstock
foto: Alex Volot/Shutterstock

LAV

 

Posao:
Nepovoljni aspekti mogu da uzrokuju konfuznu situaciju na poslu. Atmosfera neizvesnosti i velika verovatnoća nesporazuma mogu da dovedu do odlaganja važnog projekta. Pripremite rezervni plan.

Ljubav:
Neki stari problem u okviru Vaše porodice može da Vam zada glavobolju u oćana kako da se to reši. Situacija će zahtevati dosta prilagođavanja, ali će taj problem u porodici morati da se reši.

Zdravlje:
Izbegavajte zadimljene, zagušljive prostorije. Boravite više u prirodi, na vazduhu.

 

DEVICA

 

Posao:
Aspekti mogu da Vam otežaju poslovne pregovore i uspore tempo poslovanja, pre svega zbog zastoja u platnom prometu. S druge strane, aspekti u polju komunikacija mogu da stvore konfuzne situacije i doprinesu tome da budete pogrešno shvaćeni. Moguća su odlaganja, zato spremite rezervni plan.

Ljubav:
Odnos s partnerom kreće u stabilnije vode. Uspešno ćete rešiti stari problem i između Vas od tog trenutka sve kreće nabolje. Slobodni mogu da sretnu zanimljivu osobu preko posla, a s tom osobom je moguća ozbiljna veza.

Zdravlje:
Nervoza i nesanica.

 

 

VAGA

 

Posao:
Nepovoljni aspekti mogu da stvore nesporazume s poslovnim saradnicima i s nadređenima. Ukoliko želite da zadržite radno mesto, potrudite se da zadržite diplomatski stav. Ukoliko po svaku cenu želite da sprovedete pravdu, potražite bolje radno mesto.

Ljubav:
Vaš ljubavni život prolazi kroz fazu Vašeg nezadovoljstva postojećim okolnostima. Ukoliko ste već dugo nezadovoljni partnerom, a to sve vreme, potiskujete, sada može sve da kulminira. Mogući su konflikti i ljubomorne scene.

Zdravlje:
Zadržavanje tečnosti u organizmu. Uzmite odgovarajuću terapiju.

 

ŠKORPIJA

 

Posao:
Budite oprezni u odnosu sa saradnicima i kolegama na poslu, jer su moguće neke spletke i manipulacije tako da i vi budete uvučeni. Različiti stavovi između Vas i nadređenih mogu doprineti tome da dođe do pogoršanja Vaših odnosa. Ekstremno, može doći i do prekida radnog odnosa.

Ljubav:
Škorpije koje se nalaze u tajnoj vezi moraju biti posebno oprezne. Sve vreme postoji mogućnost da budu otkrivene, pa je moguć čak i skandal. Slobodne Škorpije očekuje poznanstvo sa fatalno privlačnom osobom i moguća je ljubav na prvi pogled.

Zdravlje:
Pad imuniteta.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker