zvezde kažu

Nedeljni horoskop: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 31. januara)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Alex Volot/Shutterstock
foto: Alex Volot/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Posao:
Početak januara obeležili su nepovoljni aspekti, a to Vam donosi promene u tempu poslovanja. Vaše radne aktivnosti nailaze na prepreke u vidu nesporazuma s kolegama i poslovnim partnerima. Budite oprezni u komunikaciji, pribegnite diplomatiji. Može da dođe do kašnjenja uplate novca.

Ljubav:
Nepovoljni aspekti utiču na to da neki stari problem između Vas i partnera oživi. Ovog puta je neophodno da odmah krenete u pravcu njegovog rešenja. U suprotnom može doći do sve većeg otuđenja.

Zdravlje:
Variranje pritiska. Obratite se kardiologu radi terapije.

 

BIK

 

Posao:
Ovaj period pred Vas postavlja poseban izazov u vidu prevazilaženja problema u komunikaciji sa saradnicima i nadređenima. Poseban problem mogu imati Bikovi koji se bave uslužnim delatnostima i rade sa klijentima. Mogući su nečekivani izdaci.

Ljubav:
Negativni aspekt tokom ovog perioda mogu da uzrokuju dosta problema između Vas i partnera, a to se može manifestovati u vidu krize poverenja i nesuglasica oko zajedničkog ulaganja. Moguće su ljubomorne scene.

Zdravlje:
Pad imuniteta. Uvedite u ishranu unos vitamina i minerala, ali i tečnosti.

 

 

BLIZANCI

 

Posao:
Polje Vašeg poslovanja, ukazuje na potrebu da završite rad na poslovima koje ste ranije započeli. Nije preporučljivo da za vreme ovakvih aspkata započinjete rad na novom projektu, akcenat je na završetku već započetih poslova. Finansijske poteškoće.

Ljubav:
U Vašem polju ljubavnih odnosa su prisutna bitna dešavanja. Budući da je Jupiter, planeta obilja i ekspanzije, to Vam najavljuje veći broj prilika da sretnete onu pravu osobu za Vas. Blizanci koji su u vezi mogu se odlučiti na formalizaciju odnosa.

Zdravlje:
Nervoza, napeti ste danima

 

RAK

 

Posao:
Veliki preokret i reorganizacija na poslovnom planu glavne su teme ovog dana. Najveće promene ce pretrpeti tim Vaših saradnika, a moguć je i prekid jedne saradnje. Do Vas mogu dopreti vesti o nekim manipulacijama i spletkama, ali ćete to rešiti po kratkom postupku.

Ljubav:
Problem u vezi s partnerom najviše mogu da osete Rakovi prve dekade. Ukoliko u Vama dugo postoji nezadovoljstvo i prećutkujete neku nepravdu, u ovom danu to može kulminirati i uzrokovati raskid. Možete poželeti da se oslobodite mučnog odnosa.

Zdravlje:
Stomačni problemi.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker