zvezde kažu

Nedeljni horoskop: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 31. januara)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Alex Volot/Shutterstock
foto: Alex Volot/Shutterstock

STRELAC

 

Posao:
Veliki broj planeta u Vašem znaku u ovom periodu čini Vas glavnim akterom na astrološkoj pozornici. Međutim, može doći i do usporavanja tempa poslovanja i stvoriti prepreke. Poteškoće možete imati sa izvesnim nepredviđenim izdacima.

Ljubav:
Važno je da igrate otvorenih karata. Ukoliko nešto tajite od partnera, tokom ovih dana to može biti otkriveno. Na taj način možete izgubiti poverenje partnera koje ćete posle teško povratiti. Izazov za Vas je da li ćete odoleti osobi koja nije slobodna ili ćete ući u tajnu vezu.

Zdravlje:
Reumatski bolovi.

 

JARAC

 

Posao:
Veliki broj planeta u Vašem polju tajni aktivira energiju tajnih neprijatelja i zakulisnih radnji. Možete otkriti neke manipulacije ili sami biti žrtva manipulativnih ljudi. Naravno, samo ukoliko ne budete oprezni! Mogući su veći gubici.

Ljubav:
Povratak bivše ljubavi u Vaš život može obeležiti ovaj period. Moguća je dilema s tim u vezi, jer Vas je ta osoba verovatno jednom u prošlosti povredila. Ukoliko se dvoumite, sačekajte malo da Vam vreme da odgovore. Slobodne Jarčeve očekuje romansa sa osobom u znaku Raka ili Škorpije.

Zdravlje:
Umor!

 

 

VODOLIJA

 

Posao:
U Vašem polju poslovnih saradnika su nepovoljni aspekti, deluju upozoravajuće za Vaš poslovni plan. To se tiče komunikacije sa saradnicima, posebno sa nadređenima. Na tom nivou su moguće nesuglasice, pa će biti neophodno kompromisno rešenje.

Ljubav:
Nepovoljni aspekti najavlju Vam puno uspona i padova u odnosu s partnerom, neophodno je da otvoreno porazgovarate o problemu koji već dugo oboje prećutkujete. Ukoliko smatrate da je situacija nerešiva, postoji velika mogućnost da donesete radikalnu odluku o raskidu.

Zdravlje:
Slaba cirkulacija.

 

RIBE

 

Posao:
Problemi ovog perioda tiču se nedovoljnih finansijskih sredstava za razvoj daljeg poslovanja. Mogući su nesporazumi sa poslovnim partnerima, pa Vas očekuju prepreke i zastoj u poslovanju. Može da dođe do problema u okviru platnog prometa.

Ljubav:
Prolazite kroz period krize poverenja u odnosu s partnerom. Za to je kriv splet okolnosti i Vaša prezauzetost obavezama. Partner je to shvatio kao poruku da su Vaša osećanja prema njemu zahladnela. Ukoliko Vam je stalo do partnera, promenite se i posvetite mu više vremena.

Zdravlje:
Problemi s kolenima.

makonda-tracker