čudne putanje astrologije

Ne samo jednom — već TRI PUTA: Astrolog otkriva kako nam se tokom života može promeniti HOROSKOPSKI znak

0

Mada nikada ne biste pomislili da vam se horoskopski znak može promeniti, poznata astrološkinja otkrila je kako se to, zapravo, dešava i na šta konkretno utiče u našem životu!

foto: Samsonova Karina/Shutterstock
foto: Samsonova Karina/Shutterstock

Pitanje šta si u horoskopu? nešto je što čujemo bezbroj puta u životu i odgovor je uvek jedinstven. Ipak, kako tvrdi astrološkinja Narajana Motufar, viši astrolog na Horoscope.com i Astrology.com, mi imamo dve astrološke karte koje utiču na to kako naš život teče.
 

 

Kada pogledamo horoskop za svoj znak, proveravamo ga na osnovu svoje natalne karte, ali druga stvar je naš progresivni grafikon, koji otkriva putokaz našeg ja.

 

Kako ističe Montufar, promene su dosta spore u toku života, jer se Sunce pomera samo za manje od stepena godišnje; ona ističe da godina promene progresivnog Sunčevog zraka zavisi od tačnog dana rođenja. Na primer, ako je neko rođen tokom prvih nekoliko dana u znaku (recimo, od 21. do 23. marta za Ovna), Sunce ne bi menjalo znakove gotovo do tridesete godine. U slučaju da ste rođeni pred sam kraj svog znaka, recimo 19. aprila, Sunčev zrak bi se preselio iz znaka Ovna u znak Bika u ranom detinjstvu! I onda se ne bi menjao do srednjih tridesetih godina...

 

Horoskop
foto: Ironika/Shutterstock

Možemo li da znamo da nam se znak promenio?

 

Mnogo je promena, vrednosti, fokus, tvoje lično ja... — kaže astrološkinja.

 

To ne znači da treba da očekujemo da postanemo nova osoba tek tako. Kad planeta promeni znakovi, dolazi nova energija koja ne menja ono što jesmo, ali čini da drugačije vidimo svet!

 

 Kada tvoje napredno Sunce uđe u novi znak, prihvatite pozitivne osobine tog znaka. Život vam se tada otvara u skroz drugom smeru. Ako ne prihvatite promenu, možda ćete se osećati izgubljeno, jer napuštate ono što vam je dugo bilo blizu srca — kaže Montufar.

 

Pun Mesec, Mesec, Horoskop, Mesečev horoskop
foto: Shutterstock

To ne znači da svoju natalnu kartu treba odbaciti, već uz nju prigrliti i sve promene.

 

Koliko znakova promenimo?

 

Kako tvrdi Montufar, u životu prosečne osobe prođe se kroz tri znaka. Ko je rođen kao Vaga, njegovi progresivni zraci prelaze u Škorpiju, pa u Strelcu. Kako taj prelaz traje oko trideset godina po znaku nekoliko godina se provodi u onome što ona naziva limbom.

 

 

makonda-tracker