zvezde kažu

Nedeljni horoskop: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 31. januara)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Alex Volot/Shutterstock
foto: Alex Volot/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Posao:
Početak januara obeležili su nepovoljni aspekti, a to Vam donosi promene u tempu poslovanja. Vaše radne aktivnosti nailaze na prepreke u vidu nesporazuma s kolegama i poslovnim partnerima. Budite oprezni u komunikaciji, pribegnite diplomatiji. Može da dođe do kašnjenja uplate novca.

Ljubav:
Nepovoljni aspekti utiču na to da neki stari problem između Vas i partnera oživi. Ovog puta je neophodno da odmah krenete u pravcu njegovog rešenja. U suprotnom može doći do sve većeg otuđenja.

Zdravlje:
Variranje pritiska. Obratite se kardiologu radi terapije.

 

BIK

 

Posao:
Ovaj period pred Vas postavlja poseban izazov u vidu prevazilaženja problema u komunikaciji sa saradnicima i nadređenima. Poseban problem mogu imati Bikovi koji se bave uslužnim delatnostima i rade sa klijentima. Mogući su nečekivani izdaci.

Ljubav:
Negativni aspekt tokom ovog perioda mogu da uzrokuju dosta problema između Vas i partnera, a to se može manifestovati u vidu krize poverenja i nesuglasica oko zajedničkog ulaganja. Moguće su ljubomorne scene.

Zdravlje:
Pad imuniteta. Uvedite u ishranu unos vitamina i minerala, ali i tečnosti.

 

 

BLIZANCI

 

Posao:
Polje Vašeg poslovanja, ukazuje na potrebu da završite rad na poslovima koje ste ranije započeli. Nije preporučljivo da za vreme ovakvih aspkata započinjete rad na novom projektu, akcenat je na završetku već započetih poslova. Finansijske poteškoće.

Ljubav:
U Vašem polju ljubavnih odnosa su prisutna bitna dešavanja. Budući da je Jupiter, planeta obilja i ekspanzije, to Vam najavljuje veći broj prilika da sretnete onu pravu osobu za Vas. Blizanci koji su u vezi mogu se odlučiti na formalizaciju odnosa.

Zdravlje:
Nervoza, napeti ste danima

 

RAK

 

Posao:
Veliki preokret i reorganizacija na poslovnom planu glavne su teme ovog dana. Najveće promene ce pretrpeti tim Vaših saradnika, a moguć je i prekid jedne saradnje. Do Vas mogu dopreti vesti o nekim manipulacijama i spletkama, ali ćete to rešiti po kratkom postupku.

Ljubav:
Problem u vezi s partnerom najviše mogu da osete Rakovi prve dekade. Ukoliko u Vama dugo postoji nezadovoljstvo i prećutkujete neku nepravdu, u ovom danu to može kulminirati i uzrokovati raskid. Možete poželeti da se oslobodite mučnog odnosa.

Zdravlje:
Stomačni problemi.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Alex Volot/Shutterstock
foto: Alex Volot/Shutterstock

LAV

 

Posao:
Nepovoljni aspekti mogu da uzrokuju konfuznu situaciju na poslu. Atmosfera neizvesnosti i velika verovatnoća nesporazuma mogu da dovedu do odlaganja važnog projekta. Pripremite rezervni plan.

Ljubav:
Neki stari problem u okviru Vaše porodice može da Vam zada glavobolju u oćana kako da se to reši. Situacija će zahtevati dosta prilagođavanja, ali će taj problem u porodici morati da se reši.

Zdravlje:
Izbegavajte zadimljene, zagušljive prostorije. Boravite više u prirodi, na vazduhu.

 

DEVICA

 

Posao:
Aspekti mogu da Vam otežaju poslovne pregovore i uspore tempo poslovanja, pre svega zbog zastoja u platnom prometu. S druge strane, aspekti u polju komunikacija mogu da stvore konfuzne situacije i doprinesu tome da budete pogrešno shvaćeni. Moguća su odlaganja, zato spremite rezervni plan.

Ljubav:
Odnos s partnerom kreće u stabilnije vode. Uspešno ćete rešiti stari problem i između Vas od tog trenutka sve kreće nabolje. Slobodni mogu da sretnu zanimljivu osobu preko posla, a s tom osobom je moguća ozbiljna veza.

Zdravlje:
Nervoza i nesanica.

 

 

VAGA

 

Posao:
Nepovoljni aspekti mogu da stvore nesporazume s poslovnim saradnicima i s nadređenima. Ukoliko želite da zadržite radno mesto, potrudite se da zadržite diplomatski stav. Ukoliko po svaku cenu želite da sprovedete pravdu, potražite bolje radno mesto.

Ljubav:
Vaš ljubavni život prolazi kroz fazu Vašeg nezadovoljstva postojećim okolnostima. Ukoliko ste već dugo nezadovoljni partnerom, a to sve vreme, potiskujete, sada može sve da kulminira. Mogući su konflikti i ljubomorne scene.

Zdravlje:
Zadržavanje tečnosti u organizmu. Uzmite odgovarajuću terapiju.

 

ŠKORPIJA

 

Posao:
Budite oprezni u odnosu sa saradnicima i kolegama na poslu, jer su moguće neke spletke i manipulacije tako da i vi budete uvučeni. Različiti stavovi između Vas i nadređenih mogu doprineti tome da dođe do pogoršanja Vaših odnosa. Ekstremno, može doći i do prekida radnog odnosa.

Ljubav:
Škorpije koje se nalaze u tajnoj vezi moraju biti posebno oprezne. Sve vreme postoji mogućnost da budu otkrivene, pa je moguć čak i skandal. Slobodne Škorpije očekuje poznanstvo sa fatalno privlačnom osobom i moguća je ljubav na prvi pogled.

Zdravlje:
Pad imuniteta.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Alex Volot/Shutterstock
foto: Alex Volot/Shutterstock

STRELAC

 

Posao:
Veliki broj planeta u Vašem znaku u ovom periodu čini Vas glavnim akterom na astrološkoj pozornici. Međutim, može doći i do usporavanja tempa poslovanja i stvoriti prepreke. Poteškoće možete imati sa izvesnim nepredviđenim izdacima.

Ljubav:
Važno je da igrate otvorenih karata. Ukoliko nešto tajite od partnera, tokom ovih dana to može biti otkriveno. Na taj način možete izgubiti poverenje partnera koje ćete posle teško povratiti. Izazov za Vas je da li ćete odoleti osobi koja nije slobodna ili ćete ući u tajnu vezu.

Zdravlje:
Reumatski bolovi.

 

JARAC

 

Posao:
Veliki broj planeta u Vašem polju tajni aktivira energiju tajnih neprijatelja i zakulisnih radnji. Možete otkriti neke manipulacije ili sami biti žrtva manipulativnih ljudi. Naravno, samo ukoliko ne budete oprezni! Mogući su veći gubici.

Ljubav:
Povratak bivše ljubavi u Vaš život može obeležiti ovaj period. Moguća je dilema s tim u vezi, jer Vas je ta osoba verovatno jednom u prošlosti povredila. Ukoliko se dvoumite, sačekajte malo da Vam vreme da odgovore. Slobodne Jarčeve očekuje romansa sa osobom u znaku Raka ili Škorpije.

Zdravlje:
Umor!

 

 

VODOLIJA

 

Posao:
U Vašem polju poslovnih saradnika su nepovoljni aspekti, deluju upozoravajuće za Vaš poslovni plan. To se tiče komunikacije sa saradnicima, posebno sa nadređenima. Na tom nivou su moguće nesuglasice, pa će biti neophodno kompromisno rešenje.

Ljubav:
Nepovoljni aspekti najavlju Vam puno uspona i padova u odnosu s partnerom, neophodno je da otvoreno porazgovarate o problemu koji već dugo oboje prećutkujete. Ukoliko smatrate da je situacija nerešiva, postoji velika mogućnost da donesete radikalnu odluku o raskidu.

Zdravlje:
Slaba cirkulacija.

 

RIBE

 

Posao:
Problemi ovog perioda tiču se nedovoljnih finansijskih sredstava za razvoj daljeg poslovanja. Mogući su nesporazumi sa poslovnim partnerima, pa Vas očekuju prepreke i zastoj u poslovanju. Može da dođe do problema u okviru platnog prometa.

Ljubav:
Prolazite kroz period krize poverenja u odnosu s partnerom. Za to je kriv splet okolnosti i Vaša prezauzetost obavezama. Partner je to shvatio kao poruku da su Vaša osećanja prema njemu zahladnela. Ukoliko Vam je stalo do partnera, promenite se i posvetite mu više vremena.

Zdravlje:
Problemi s kolenima.

makonda-tracker