TAJNE BROJEVA

Nedeljna NUMEROLOGIJA: Sedmica pruža mir drugima, Četvorke moraju da uspore ritam

0

Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite šta vas čeka ove nedelje...

foto: indira's work/Shutterstock
foto: indira's work/Shutterstock

5

 

Neke odnosi sa ljudima će vam biti teret, a ostale će vam biti radost. Obaveze i odgovornosti će vas držati zauzetima danima unapred, a u isto vreme će porodica tražiti vašu punu pažnju. Roditelji ili vaše dete će tražiti od vas pomoć i savet. Uradite šta možete za ljude u svom okruženju, ali vodite računa da ne stvarate sebi dodatni stres.

 

6

 

Ovih dana sredite kuću, radite sve poslove vezane za domaćinstvo, organizujte se tako da pozavršavate sve obaveze i popravke ako su neophodne. Energiju i vreme usmerite u rešavanje svađa i prepirki sa porodicom. Možda nećete biti vi direktno umešani, ali nekad je dovoljno da saslušate druge i date im savet. Pobrinite se za one koji su trenutno slabiji od vas i pomoć im je potrebna.

 

7

 

Bićete tvorac mira za celo svoje okruženje. Vi pomažete drugima u rešavanju problema, pružate pomoć i prava ste stena kad je oslonac u pitanju. Male krize i svađe su na pomolu, ali tada vi stupate na scenu i pružate harmoniju. Imate priliku da razvijete snažne veze sa svojim voljenima. Koncentrišite se malo i na sebe.

 

Zima, Devojka, Horoskop
foto: Shutterstock/Rido

 

8

 

Imate šansu da pobegnete od svoje rutine i iskusite nove stvari. U poslednje vreme se osećate kao da stagnirate i potrebno vam je da sagledate stvari iz svežije perspektive. Dozvolite stvarima da se odbijaju bez planiranja i ništa ne silite. Budite spontani, fleksibilni i voljni da preuzmete nove rizike. To će povećati i vašu motivaciju.

 

9

 

Uzbudljiva energija vas nosi i čini vas spremnim za akciju. Ovo je vreme da preuzmete inicijativu, budete aktivni, što će zahtevati i malo težeg rada, ali bićete motivisani i isplatiće vam se. Fizička vitalnost i kreativna energija vam pomažu da ostvarite svoje ciljeve. Uradićete mnogo toga u kratkom vremenskom periodu.

 

 

makonda-tracker